Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΡΓΟΣ | ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Το Μονοπάτι είναι το μεγαλύτερο Διεπιστημονικό Κέντρο Θεραπειών στην Αργολίδα με παραρτήματα στο Άργος και στο Ναύπλιο. Είναι στελεχωμένο από μια άψογα εναρμονισμένη επιστημονική ομάδα με άρτια εκπαίδευση και με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Εργοθεραπείας, της Ειδικής Αγωγής, της Λογοθεραπείας, της Ψυχολογίας – Παιδοψυχολογίας οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε άρτια εξοπλισμένο, ευχάριστο περιβάλλον, με στόχο την ολιστική προσέγγιση και πολύπλευρη αντιμετώπιση των δυσκολιών του παιδιού και του ενήλικα.

Η θεραπευτική μας προσέγγιση στηρίζεται στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του παιδιού, του εφήβου και του ενήλικα με την ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του καθώς και της οικογένειάς του. Με βάση την αξιολόγηση των δεξιοτήτων του ατόμου, σχεδιάζεται και οργανώνεται στη συνέχεια ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα πολυεπίπεδης παρέμβασης προσανατολισμένο στη μέγιστη δυνατή επιτυχία.

Η επιστημονική ομάδα στο Μονοπάτι, απαρτίζεται από όλες τις απαραίτητες ειδικότητες θεραπευτών, με σπουδές σε ελληνικά ανώτατα και ανώτερα ιδρύματα, και εμπειρία στην αποκατάσταση. Κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά και αντιμετωπίζεται με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες κάθε προσωπικότητας που απευθύνεται σε εμάς, είτε είναι γονιός είτε παιδί. Μετά από μια πρώτη αξιολόγηση, σε συνεργασία μαζί σας, καταρτίζουμε ένα πρόγραμμα θεραπευτικών παρεμβάσεων ανάλογα με τις ανάγκες, με στόχο την συστηματική αντιμετώπιση του προβλήματος που σας απασχολεί.

Υπηρεσίες:

  • Λογοθεραπεία
  • Εργοθεραπεία
  • Ειδική Διαπαιδαγώγηση
  • Πρώιμη Παρέμβαση
  • Συμβουλευτική Γονέων
  • Ψυχολογική Υποστήριξη

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΡΓΟΣ | ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 21:00

Τρίτη

09:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 21:00

Πέμπτη

09:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 21:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ευαγγελία 22/09/2021 02:12
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Αξιόπιστο και αποτελεσματικό κέντρο..