Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ | ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Η εξέλιξη της Γενικής Χειρουργικής τα τελευταία χρόνια γίνεται με ρυθμούς που δεν είχαν προβλεφθεί ακόμη και από τους πιο αισιόδοξους ερευνητές. Οι νέες τεχνολογίες έχουν υιοθετηθεί πλήρως από τη σύγχρονη ιατρική μεθοδολογία και πράξη, ενώ συνεχώς αναπτύσσονται καινούργιες με σκοπό την βέλτιστη παρεχόμενη υπηρεσία στον ασθενή.

Η Λαπαροσκοπική Χειρουργική, η Ρομποτική Λαπαροσκοπική και η πλέον πρόσφατη NOTES (Natural Orifice Transluminal Endoscopic Surgery, δηλ. η Ενδοσκοπική Χειρουργική δια μέσου φυσικών οπών), έχει μεταβάλλει πλήρως τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη Χειρουργική σαν ιατρική πράξη, όχι μόνο οι ιατροί αλλά και οι ασθενείς.

Σ’ ένα τοπίο που διαρκώς αλλάζει και εξελίσσεται, οφείλουμε οι επαγγελματίες της υγείας να ακολουθούμε και να υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες αυτές που αποδεδειγμένα παρέχουν υψηλότερη υπηρεσία υγείας, με γνώμονα πάντα το “ωφελείν ή μη βλάπτειν”. Οι νέες τεχνολογίες όταν χρησιμοποιούνται με σωφροσύνη και εξατομίκευση μπορούν μόνο να ωφελούν παρά να βλάπτουν.

Σκοπός της ιστοσελίδας μου είναι να ενημερώσει τους επισκέπτες της για θέματα που άπτονται της Γενικής Χειρουργικής, για τον τρόπο και τα μέσα που αυτή ασκείται, δίδοντας απαντήσεις και ορισμένες κατευθύνσεις σε ερωτήματα που αφορούν στο ευρύ φάσμα που καλύπτει η συγκεκριμένη ειδικότητα. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη…


ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ | ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:54
Σήμερα: 0

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Υγείας & Δερβενακίων 30, Παλλήνη, Τ.Κ.15351

GPS:

37.993794, 23.8836861

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed