Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΣ | ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ιατρός Νικόλαος Ι. Γιωργάκης γεννήθηκε στο νησί της Ρόδου το 1979, όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Γενικό Λύκειο Ρόδου και το 1997 εισήχθη μετά από εξετάσεις στο αγγλόφωνο τμήμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Καρόλου Πράγας. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών του σπουδών το 2003, εκπλήρωσε την υποχρεωτική θητεία υπηρεσίας υπαίθρου ως αγροτικός γιατρός στην Λέσβο και στη συνέχεια υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως υπεύθυνος οπλίτης ιατρός μονάδας τεθωρακισμένων. Το 2007 ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με κατεύθυνση την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του στον τομέα της Παθολογίας, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως εσωτερικός συνεργάτης της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Euromedica και στη συνέχεια ανέλαβε επί θητεία την ευθύνη του Περιφερειακού Ιατρείου Απολλώνων Ρόδου για ένα έτος.

Το 2011 ο Νικόλαος Ι. Γιωργάκης μετέβη στο Λονδίνο ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Barts and the London School of Medicine and Dentistry του Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου. Μετά από παρακολούθηση και επιτυχή αξιολόγηση, εξασφάλισε τις προϋποθέσεις απονομής του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Γαστρεντερολογίας (Gastroenterology Postgraduate Diploma), συνέχισε όμως αναλαμβάνοντας την διεξαγωγή έρευνας με αντικείμενο που αφορούσε στην Νευρογαστρεντερολογία στα κέντρα Wingate Institute of Neurogastroenterology και Blizard Institute of Cell and Molecular Science του Λονδίνου και του απονεμήθηκε τελικά το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης: «Master of Science (MSc) in Gastroenterology (Neurogastroenterology) από το University of London, Queen Mary and Westfield College» τον Νοέμβριο του 2012.

Παράλληλα, κατά την παραμονή του στο Λονδίνο ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην ενδοσκόπηση πεπτικού στο Royal Free Hampstead NHS Trust, Medical Simulation Centre ολοκληρώνοντας τους κύκλους εκπαίδευσης Psychomotor Skills Module, Virtual Reality Curriculum in Upper Endoscopy και Virtual Reality Curriculum in Lower Endoscopy. Τον Φεβρουάριο του 2013 μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου ανέλαβε τα καθήκοντα Ειδικευόμενου Ιατρού Γαστρεντερολογίας στο τμήμα Γαστρεντερολογίας της Β΄Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Μετά από την τετραετή επιπλέον εκπαίδευση του στην κλινική Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία και στην Ενδοσκόπηση Πεπτικού, τον Μάιο του 2017 αξιολογήθηκε επιτυχώς από ειδική εξεταστική επιτροπή και του απονεμήθηκε ο τίτλος της Ιατρικής Ειδικότητας της Γαστρεντερολογίας.

Μετά την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη με την ιδιότητα του ειδικευμένου επιστημονικού συνεργάτη, συμμετέχοντας στο κλινικό και ερευνητικό έργο του τμήματος και στην εκπαίδευση των νέων ειδικευόμενων γαστρεντερολογίας.

Ο ιατρός Νικόλαος Ι. Γιωργάκης είναι κάτοχος του πιστοποιητικού εξειδικευμένης υποστήριξης ζωής (advanced life support, ALS, Οκτώβριος 2017), είναι υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει συμμετάσχει σε πλήθος γαστρεντερολογικών και ηπατολογικών συνεδρίων και σεμιναρίων.

Επίσης είναι τακτικό μέλος:

 • της Ελληνικής Εταιρείας Γαστρεντερολογίας,
 • της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος,
 • του τομέα ειδικευμένων ιατρών του Βρετανικού Ιατρικού Συμβουλίου (General Medical Council Specialist Register) και
 • του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας (Fellow of the European Board of Gastroenterology and Hepatology)

Ο Νικόλαος Ι. Γιωργάκης από τον Δεκέμβριο του 2018 ασκεί ιδιωτικά την ιατρική ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στο νησί της Ρόδου. Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Κολέτσου και έχει δύο παιδιά, τον Ιωάννη Παναγιώτη και τον Μάριο Αναστάσιο.

Υπηρεσίες Ιατρείου:

Διάγνωση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση νοσημάτων:

 • Οισοφάγου
 • Στομάχου
 • Λεπτού Εντέρου
 • Παχέoς Εντέρου
 • Πρωκτού
 • Ήπατος
 • Χοληφόρων
 • Παγκρέατος

Διενέργεια ενδοσκοπήσεων ανώτερου και κατώτερου πεπτικού:

 • Προληπτική ενδοσκόπηση
 • Διαγνωστική ενδοσκόπηση
 • Θεραπευτική ενδοσκόπηση
 • Ψηφιακή χρωμοενδοσκόπηση
 • Ενδοσκοπική κάψουλα λεπτού και παχέος εντέρου

Οι διαγνωστικές εξετάσεις και οι ενδοσκοπικές παρεμβάσεις διενεργούνται σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο, εξοπλισμένο με όργανα και συσκευές που φέρουν πιστοποιητικά σήμανσης CE και είναι τελευταίας τεχνολογίας. Δέσμευση του ιατρείου είναι η αφοσίωση στον ασθενή και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση και λύση των προβλημάτων του με υπευθυνότητα και ασφάλεια.


ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΣ | ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Λεμεσού 43, Ρόδος, Νομός Δωδεκανήσου, 85133, 1ος όροφος

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Δημος Β. 23/01/2020 09:08
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Καταπληκτικός γιατρός.. Πολύ τυχερός που το βρήκα..