Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | NUTRIFIT DIET CENTER ΧΑΤΖΗΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Το Nutrifit Diet Center, ξεκίνησε τη δραστηριότητά του, στο Παλαιό Φάληρο το 2018, από τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Κατερίνα Χατζήρη, με στόχο την παροχή υπηρεσιών απώλειας βάρους, παιδικής παχυσαρκίας, κλινικής και αθλητικής διατροφής. Παράλληλα παρέχεται η υπηρεσία της Τμηματικής Ανάλυσης Σύστασης Σώματος Αναλυτής Αναπνοής καθώς και dna kit.

Η διαιτολόγος

Η Κατερίνα Χατζήρη, γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Είναι πτυχιούχος της Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων του τομέα κοινωνικών Υπηρεσιών, του τμήματος Βοηθών Αναισθησιολόγων. Στην συνέχεια σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ κι έπειτα εισήχθη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή» στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με έδρα το Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιά με τίτλο: «Γονίδια και διατροφή (Διατροφογονιδιωματική), το πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κ.Ε.Κ.) με τίτλο: ΑΣΦΑΛΕΙΑ (HACCP) KAI ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΠΡΟΤΥΠΑ ISO 22000:2005 & ΙSO 9001:2008, καθώς και το πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με τίτλο: Master Nutritionist in Pediatric Nutrition.Είναι επίσης, πιστοποιημένη Master Nutritionist in Pediatric Nutrition, του κλάδου σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταρείας, ΕΛ.Δ.Ε. Studies.
Έχει εργαστεί ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, στην εταιρία New Day, στον όμιλο Levi, στη μαιευτική Κλινική Ρέα στον τμήμα Δομών και Λειτουργιών και έχει συνεργαστεί με το Ρέστειο Αθλητικό Κέντρο – Τμήμα Διατροφής.
Τέλος, είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων και της ΕΔΔΕ (Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος).

Υπηρεσίες:

  • Απώλεια Βάρους
  • Κλινική Διατροφή
  • Αθλητική Διατροφή
  • DNA kit
  • Τμηματική Ανάλυση Σώματος
  • Αναλυτής Αναπνοής

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | NUTRIFIT DIET CENTER ΧΑΤΖΗΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Bambie 03/11/2022 14:59
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Εξαιρετική επιστήμονας, καταρτισμένη και ευχάριστη προσωπικότητα! Με βοήθησε να χάσω 15 κιλά και είμαι άλλος άνθρωπος!!Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Σωτηρία 19/08/2022 18:34
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Εξαιρετική με σίγουρα αποτελέσματα..