Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΣΚΑΡΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο κ. Γεώργιος Σκάρπας, Χειρουργός Ορθοπαιδικός – Παιδοορθοπαιδικός, σας καλωσορίζει στον ιστότοπο του. Εδώ, θα βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητες του ιατρείου, τις θεραπευτικές μεθόδους που εφαρμόζουμε, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την δική σας υγεία και των αγαπημένων σας προσώπων.

Ο γιατρός δέχεται, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Για προγραμματισμένες επισκέψεις ή έκτακτα περιστατικά και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ιατρείου στο 6949069840.

Ο Χειρουργός Γεώργιος Σκάρπας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ η καταγωγή της οικογένειάς του είναι από τα Καλάβρυτα. Αποφοίτησε με Άριστα από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2002 και στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδίκευσή του στα εξής νοσοκομεία της Ελλάδος:
1.«ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» ΠΑΤΡΩΝ,
2. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ»,
3.«ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών
4. «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών
5. «251 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ».

Στο διάστημα αυτό ταξίδεψε κι εκπαιδεύτηκε με υποτροφία ως ειδικευόμενος σε σημαντικά Ερευνητικά Κέντρα της Ευρώπης στον τομέα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και της Αναγεννητικής Ιατρικής όπως:
1.ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «St.Vinzenz » ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ
2. ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ RIZZOLI-BOLOGNA ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΘΡΙΚΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ.

Κατά τα έτη 2008-2013, ολοκλήρωσε την ειδίκευση και την εξειδίκευσή του (fellowships) σε νοσοκομεία της Αγγλίας:
«BARNET&CHASEFARMHOSPITAL», LONDON-UΚ/ SPORTS INJURIES, RECONSTRUCTION&TRAUMATOLOGYUNITS και St. George’s HEALTH CARE NHS, LONDON, καθώς και στο Hospital for Special Surgery (HSS) – New York, στην Αναγεννητική Ιατρική, στις Αρθροπλαστικές MIS & Robοtics, στις Αθλητικές Κακώσεις και τις Παθήσεις Ποδιού & Ποδοκνημικής.

To 2013 επέστρεψε στην Αθήνα και ως Λέκτορας ΠΔ 407 ίδρυσε το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων, Βιολογικών Θεραπειών και MIS στην Πανεπιστημιακή Κλινική «ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ», ενώ στην έδρα της Ανατομίας με τη συνεργασία του Επίκ. Καθηγητού κ. Θ. Μαριόλη-Σαψάκου οργάνωσε το Ερευνητικό Κέντρο Εκπαίδευσης Νέων Χειρουργικών Τεχνικών και Αναγεννητικής Ιατρικής.

Παράλληλα, εργάστηκε εθελοντικά στο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΑΘΗΝΑ 2004», ενώ κατά τα έτη 2007-2008 υπήρξε ιατρός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΕ KWON DO με συμμετοχή στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 2007 καθώς και στους «ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» ως ιατρός της ΓΓΑ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Από το 2007-2010 εργάστηκε εθελοντικά ως ιατρός του ΚΑΠΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Μέσω της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών στην οποία είναι Γενικός Γραμματέας, προσφέρει αφιλοκερδώς τις ιατρικές του υπηρεσίες μαζί με ομάδα ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού στο πλαίσιο της κοινωνικής και επιστημονικής ευθύνης.

Από το 2013 έως σήμερα, έχει προχωρήσει την έρευνα στον τομέα των Βιολογικών Θεραπειών και της Αναγεννητικής Ιατρικής σε συνεργασία με ειδικά κέντρα του εξωτερικού κι έχει χειρουργήσει-αντιμετωπίσει μοναδικές παθήσεις με άριστα αποτελέσματα εξατομικεύοντας τις θεραπείες έτσι ώστε να εκφράζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή. Πέρα από τα χειρουργεία, η ομάδα του ανακοινώνει και δημοσιεύει διεθνώς, επί των τεχνικών για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων που θεραπεύονται με τον τρόπο αυτό, όπως βιολογική αντικατάσταση αρθρώσεων, παιδικές κι εφηβικές αθλητικές κακώσεις, γρήγορη αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων κι επανένταξη χωρίς μείωση της απόδοσης κα.

Το 2013 έγινε Traveling Fellow της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας και της ESSKA (μαζί με άλλους δυο χειρουργούς, που επίσης επελέγησαν μετά από κρίση, ταξίδεψε σε κέντρα χειρουργικής αθλητικών κακώσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, χειρουργώντας και δίνοντας διαλέξεις), ενώ το 2014 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τοHospital for Special Surgery NY-USA, ως υπότροφος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (HSS affiliation).

To 2017 ξεκίνησε ερευνητική και χειρουργική συνεργασία με το Paley Institute at St. Mary’s Hospital-West Palm Beach, Florida-USA, με εξειδίκευση στις τεχνικές οστικής αναγέννησης και επιμήκυνσης καθώς και την αναγεννητική ιατρική.

Από το 2018 διευθύνει το Regenerative Medicine and Biologic Therapies for Musculoskeletal Diseases Center για τοAmerican Institute of Minimal Invasive Surgery (AIMIS) στην Κύπρο.

Το 2019 εκλέχτηκε Αναπληρωτής Καθηγητής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου, όπου είναι Συντονιστής του Γνωστικού Αντικειμένου-Μαθήματος: Τηλεϊατρική.

Στην έως τώρα ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 πρωτότυπα άρθρα, σε ιατρικά περιοδικά υψηλού κύρους της Ευρώπης, των ΗΠΑ και άλλων χωρών, κι έχει συμμετάσχει στη συγγραφή κεφαλαίων σε αγγλικά και ελληνικά βιβλία, ενώ έχει παρουσιάσει τις εργασίες του σε παγκόσμια, διεθνή και Πανελλήνια συνέδρια.

Ο Δρ. Γεώργιος Σκάρπας τρέφει μεγάλη αγάπη για την έρευνα και συνεχίζει με αμείωτο ενθουσιασμό να εργάζεται πάνω σε διάφορα θέματα, όπως τα Βλαστοκύταρρα, Τεχνικές Αναγεννητικής Ιατρικής, Αντιμετώπιση Αθλητικών Κακώσεων με νέες τεχνολογίες, Εκπαίδευση με Εικονική Πραγματικότητα και Προσομοίωση, MIS & Robotics στις Αρθροπλαστικές κοκ.

Είναι υπεύθυνος διαφόρων ερευνητικών προγραμμάτων, που παράγουν ανελλιπώς δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Είναι ενεργό και διοικητικό μέλος μεταξύ άλλων των κάτωθι επιστημονικών Εταιρειών:
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ECOSEPT),
INTERNATIONAL CARTILAGE REPAIR SOCIETY (ICRS), ESSKA, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Υπήρξε αθλητής και πρωταθλητής του waterpolo με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις σε συλλογικό, ομοσπονδιακό και εθνικό επίπεδο, γεγονός καταλυτικό για την αγάπη του στην αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων και τις βιολογικές-αναγεννητικές θεραπείες. Μέσω της διδασκαλίας νέων ιατρών στο Πανεπιστήμιο προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να κατευθύνει προς την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

Είναι οπαδός της σύγχρονης και ομαδικής προσέγγισης της νοσολογίας για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος στη θεραπεία. Ειδικά στην ορθοπαιδική, και στη δική του εξειδίκευση, η συνεργασία με φυσιοθεραπευτές, ιατρούς πόνου και νευρολόγους, είναι εκ των ων ουκ άνευ για κάθε ασθενή. Πιστεύει επίσης πως η μόνη οδός προς την πρόοδο της ιατρικής, είναι αυτή της ειλικρινούς επιστημονικής έρευνας.

Υπηρεσίες:

  • Αναγεννητική Ιατρική
  • Ρομποτική Αρθροπλαστική
  • Αθλητικές Κακώσεις
  • Παθήσεις Ποδιού
  • Ωμος – Άνω Άκρα
  • Ισχύο – Γόνατο
  • Σπονδυλική Στήλη

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΣΚΑΡΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πλατεία Ευαγγελίστριας 17, Καλύβια, Νομός Αττικής, 19010

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κωνσταντίνα Σ. 22/10/2020 18:23
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Άψογος σε όλα !!!