Χάρτης Αναζήτηση
Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ | ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΝΩΣ

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Τις γυμνασιακές σπουδές έκανε στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιώς (αποφοίτηση 1974 με άριστα) και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (εισαγωγικές εξετάσεις το 1974 και αποφοίτηση το 1980). Ελαβε την διδακτορική διατριβή με άριστα απο το Παν/μιο Αθηνών. Το 1989 διορίστηκε Επιμελητής Β’ ΕΣΥ στην Ορθ/κη Κλινική του Παν/μιου Πατρών. Εξελέγη Λέκτωρ του Παν/μιου Πατρών το 1993 και εν συνεχεία διήλθε επιτυχώς όλες τις πανεπιστημικές βαθμίδες.

Έχει συγγράψει 113 άρθρα σε ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσει περισσότερες από 230 εργασίες σε συνέδρια. Εχει δώσει 408 επιστημονικές διαλέξεις, ως προσκεκλημένος ομιλητής, κυρίως στο εξωτερικό. Είναι ο οργανωτής 67 ορθοπαιδικών συνεδρίων, ελληνικών και διεθνών, μεταξύ των οποίων και τα παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικά σεμινάρια στο τραύμα (ΑΟTrauma) στο Davos της Ελβετίας το 2015 και το 2016.

Είναι μέλος του μεγαλύτερου διεθνώς εκπαιδευτικού οργανισμού ΑΟ International και ίδρυσε το ελληνικό παράρτημα το 2008, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος μέχρι το 2018.

Εκπροσωπεί την Ελλάδα σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Συμμετέχει σε διεθνή ερευνητικά προγράμματα και είναι μέλος 15 ορθοπαιδικών εταιρειών, ελληνικών και διεθνών, και μέλος της συντακτικής επιτροπής ορθοπαιδικών περιοδικών στην αλλοδαπή. Συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής-εκπαιδευτής σε σεμινάρια Τραύματος σε όλο τον κόσμο.

Έχει εκπαιδευτεί στη Χειρουργική Χειρός στην Ελβετία και τις ΗΠΑ. Διετέλεσε Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του ίδιου Πανεπιστημίου.


ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ | ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΝΩΣ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:35
Σήμερα: 0

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Αρέθα 115, Πάτρα, Τ.Κ.26443

GPS:

38.2654264, 21.7607674

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Σχεδίασε τη διαδρομή μου

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed