Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ ΑΘΗΝΑ | ΖΟΡΜΠΑΣ ΗΛΙΑΣ

Ο χειρουργός Ηλίας Αθ. Ζορμπάς γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και προέρχεται από οικογένεια με μακρά ιατρική παράδοση. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή το 2002. Εκπαιδεύτηκε στην γενική χειρουργική και μετεκπαιδεύτηκε στην χειρουργική ενδοκρινών αδένων στην Ρομποτική και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική σε διακεκριμένα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού Είναι εξειδικευμένος στην χειρουργική ενδοκρινών αδένων καθώς έλαβε τον τίτλο και τη διεθνή πιστοποίηση ως Fellow of the European Board of Surgery – Neck Endocrine.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Χειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής και της Διεθνούς Χειρουργικής Εταιρείας Ενδοκρινών Αδένων και της Εταιρείας Τραύματος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών.

Η χειρουργική πράξη αποτελεί συχνά μια επιθετική παρέμβαση στο σώμα του ασθενούς, απαραίτητη για να επιτευχθεί η ίαση. Προϋποθέτει διαρκή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογικές μεθόδους, γνώση, ήθος και αγάπη, τόσο για την επιστήμη όσο και για τον ίδιο τον άνθρωπο. Σήμερα, η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας παρέχει την δυνατότητα στον χειρουργό να επεμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα με τρόπους ελάχιστα παρεμβατικούς αποτελεσματικότερα και πιο ανώδυνα. Η επιλογή της καταλληλότερης θεραπευτικής προσέγγισης πρέπει να γίνεται μαζί με τον ασθενή με γνώμονα πάντα τα πλέον σύγχρονα και αποδεκτά από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα δεδομένα.

Ο χειρουργός Ηλίας Αθ. Ζορμπάς μαζί με άριστα καταρτισμένους και καταξιωμένους συναδέλφους από όλες τις ιατρικές ειδικότητες και σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε ασθενή.

Παθήσεις – Επεμβάσεις:

  • Χειρουργικές Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα
  • Χειρουργικές Παθήσεις Παραθυρεοειδών Αδένων
  • Χειρουργικές Παθήσεις Επινεφριδίων

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ ΑΘΗΝΑ | ΖΟΡΜΠΑΣ ΗΛΙΑΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Κοδριγκτώνος 22, Αθήνα, Νομός Αττικής, 11257

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νικος 13/07/2021 10:04
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Καταπληκτικός γιατρός. Κορυφή….