Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΚΟΥΣΙΤΣΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ

Η Γαβριέλα Γκουσίτσα είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στη Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία. Είναι τακτικό Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, της Διεθνής Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας οσο και του Διεθνή Δικτύου Sandor Ferenczi και επιστημονικη συνεργάτιδα της Τράπεζας Alpha Bank, όπου παρέχει υπηρεσίες Ψυχολόγου σε υπάλληλους του Οργανισμού.

Ιδιωτεύει στο δικό της Γραφείο στο Παλαιό Φάληρο. Κατέχει εμπειρία σε περιστατικά με κατάθλιψη, άγχος, θέματα εθισμού, διαχείριση θυμού, αυτοκτονικότητα, ψυχαναγκαστικός ιδεασμός, σχέσεις, αυτογνωσία, ζητήματα υπαρξιακά, επαγγελματικός προσανατολισμός.

Είναι μια ώριμη Ψυχοθεραπεύτρια με πάνω από 2000 συνεδρίες σε δική της Ατομική και Ομαδική Θεραπεία και με τους θεραπευόμενούς της που κατέχει έναν ιδανικό συνδυασμό γνώσεων και εμπειρίας ζωής που την καθιστούν ικανή να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και να βοηθήσει με όλο το φάσμα των δυσκολιών της ζωής, της καθημερινότητας, των σχέσεων και της δύσκολης και βασανισμένης ανθρώπινης ψυχής.

Σπουδές

Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (ΙΣΟΨ) Μεταπτυχιακό Κλινικής Πρακτικής με ειδίκευση στην Ψυχοθεραπεία Σχεσιακής Ψυχαναλυτικής Μεθόδου, (διάρκεια 2,5 έτη) με υποχρεωτική ομαδική και ατομική ψυχοθεραπεία καθ’ολη τη διάρκεια των σπουδών. Κλινικά περιστατικά και εποπτεία.
Πανεπιστήμιο Βουκουρεστίου: Σχολή Ψυχολογίας (University of Bucharest), Μεταπτυχιακό-Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στον Τομέα της Εθνικής Ασφάλειας (Profiler) Αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ (Αντιστοιχία 8,54 «Άριστα»).
Πανεπιστήμιο Βουκουρεστίου: Σχολή Ψυχολογίας (University of Bucharest): Πτυχίο Ψυχολογίας, Αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ- ως Πτυχίο ισότιμο και αντίστοιχο προς τα απονεμόμενα από τα Τμήματα Ψυχολογίας των Ελληνικών ΑΕΙ (Βαθμολογική Αντιστοιχία 8,54 «Άριστα»).
Πανεπιστήμιο Κραϊόβα: Σχολή Αγγλικής-Γαλλικής Φιλολογίας, Πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας, Αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ (Βαθμολογική Αντιστοιχία 8,94 «Άριστα»).
Μέλος Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).
Μέλος IARPP (Διεθνή Ένωση Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας).
Μέλος ISFN (Διεθνή Δίκτυο Sandor Ferenczi).

Τι είναι η ψυχοθεραπεία;

Η ψυχοθεραπεία είναι μια συνάντηση μεταξύ δύο ανθρώπων, είναι εκείνος ο μοναδικός και ιδιαίτερος χώρος που συν-δημιουργείται από θεραπευτή και θεραπευόμενο με σκοπό τη σύναψη μιας θεραπευτικής σχέσης που θα επιτρέψει την πρόσβαση και των δύο σε εκείνα τα κομμάτια του εαυτού του θεραπευμένου, που δεν είναι με κανένα άλλο τρόπο γνώριμα ή προσβάσιμα αλλά που μέσα από διαφορετικές, άγνωστες μορφές διαμορφώνουν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που τον εμποδίζει να νιώσει ελεύθερος ή/και ικανοποιημένος με τη ζωή του.

Ο Θεραπευόμενος έρχεται συνήθως για ψυχοθεραπεία με ένα συγκεκριμένο αίτημα, διότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί ένα συμβάν στη ζωή του όπως ένας χωρισμός ή μια απώλεια, ή χωρίς κάποιο αίτημα άλλα αισθανόμενος ότι δεν είναι καλά και νιώθει ότι έχει ανάγκη από βοήθεια.

Η θεραπεία είναι μια διαδικασία αυτογνωσίας μέσα από την οποία ο Θεραπευόμενος ανακαλύπτει άγνωστες και κρυμμένες πλευρές του εαυτού του, και ταυτόχρονα ένα ταξίδι με προορισμό τα τραύματα του παρελθόντος, που εμποδίζουν την ευτυχία και με τελικό σκοπό τη λύτρωση. Η θεραπεία είναι παρέα, είναι συντροφιά, είναι μοίρασμα, είναι σύνδεση και όταν γίνεται σωστά είναι υγεία!

Αν και είναι ένα ελεύθερο πεδίο δράσης οπού ο καθένας μπορεί να νιώθει ελεύθερος να εκφράζεται και να εκφράζει αυτά που νιώθει, η ψυχοθεραπεία βασίζεται σε ένα πλαίσιο που τα δυο μέρη, Θεραπευτής και Θεραπευόμενος, συμφωνούν από κοινού. Ένα πλαίσιο με αρχές όπως η συνέχεια, η συνέπεια, η τακτικότητα και η υπευθυνότητα, όλα συναποφασίζονται και συζητιούνται με ειλικρίνεια και με σεβασμό.

Σας προειδοποιώ ότι το θεραπευτικό ταξίδι έχει πόνο άλλα έχει και πολλή χαρά, έχει αγωνία άλλα έχει και πολλή ανακάλυψη, έχει ταραχή άλλα και πολλή γαληνή και πάνω από όλα έχει αγάπη, μπορεί να μας οδηγήσει σε μέρη που δεν γνωρίζουμε που θα μας τρομάξουν και θα μας συγκινήσουν.

Ναι, η θεραπεία είναι μια ανάσα ζωής, θέλει χρόνο, θέλει αντοχή και θέλει αφοσίωση! Θέλει να μην τα παρατάς και να μάθεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και τον θεραπευτή σου, να ξέρεις ότι έχεις δικαίωμα σε μια ποιοτική και καλή ζωή, στη δημιουργία και στο γέλιο!

Όσο και να πονάει, σας υπόσχομαι ότι λυτρώνει. Πιστεύω με όλο μου το είναι ότι η ψυχοθεραπεία είναι το δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή: Μέσα από το ψυχοθεραπευτικό βίωμα μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε συναισθηματικά, φροντίζουμε και θεραπεύουμε το σώμα μας, την ψυχή μας και τις σχέσεις μας!


ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΚΟΥΣΙΤΣΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:362
Σήμερα: 3

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

11:00 - 20:00

Τρίτη

11:00 - 20:00

Τετάρτη

11:00 - 20:00

Πέμπτη

11:00 - 20:00

Παρασκευή

11:00 - 20:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αλίκη Μ. 14/12/2020 17:09
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Δημιουργεί εξαιρετικη ατμόσφαιρα στη συνεδρία με πολύ καλα αποτελέσματα..