Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

Η Ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική με διακριτικό τίτλο “Θεραπευτήριο Ασκληπιός” Α.Ε. αποτέλεσε το όραμα του αειμνήστου και καταξιωμένου Νευρολόγου-Ψυχιάτρου Συμεών Δερέ.

Το έτος 2005 ο Συμεών Δερές μαζί με την σύζυγο του Φωτεινή Μπάρμπα-Δερέ ίδρυσε το Θεραπευτήριο Ασκληπιός, δυναμικότητας 80 κλινών στην Βέροια Ημαθίας. Από τότε και μέχρι σήμερα το Θεραπευτήριο Ασκληπιός παρέχει ανελλιπώς ιατρικές υπηρεσίες στον τομέα της ψυχικής υγείας καθιστώντας το έτσι ένα από τους κορυφαίους παρόχους στην Ημαθία αλλά και στην Βόρεια Ελλάδα γενικότερα στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις με πρότυπη νοσοκομειακή αρχιτεκτονική βρίσκονται 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας Ημαθίας, λίγο πριν από το συνοικισμό Λαζοχώρι, με εύκολη πρόσβαση από τις οδικές αρτηρίες. Βρίσκεται σε μια έκταση 20.000 τ.μ. (20 στρέμματα) με σύγχρονες εγκαταστάσεις προσαρμοσμένες έτσι ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες περίθαλψης και διαμονής.

Η κλινική έχει τη δυνατότητα να νοσηλεύσει ψυχιατρικά, νευρολογικά, ψυχο γηριατρικά με συνοδά παθολογικά προβλήματα καθώς και άλλα περιστατικά έχοντας τη διαβεβαίωση και διασφάλιση που μόνο εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε. Η κλινική έχει νοσηλεύσει περισσότερους από 2.600 ασθενείς, πάσχοντες από ψυχικά νοσήματα από την ίδρυσή της.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Από τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό μέχρι και τους υπαλλήλους, ο κάθε ένας εργαζόμενος στο Θεραπευτήριο Ασκληπιός είναι μέρος μιας εκτεταμένης οικογένειας. Αυτοί οι άνθρωποι περνούν αμέτρητες ώρες βοηθώντας το Θεραπευτήριο Ασκληπιός να ολοκληρώσει την αποστολή του στη κοινωνία. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα βασικό κομμάτι της αποστολής του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους ασθενείς μας.

Είναι όλα μέρος της ανθρωποκεντρικής αποστολής μας. Φιλοδοξία και συνεχής προσπάθεια όλων των εργαζομένων του Θεραπευτηρίου μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιστημονικού και νοσηλευτικού επιπέδου από στελέχη πρόθυμα με ανθρωπιά, ευαισθησία και κατανόηση, άρτια εκπαιδευμένα με πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα της ψυχικής υγείας.


ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ | ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ | ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρες

Τρίτη

24ώρες

Τετάρτη

24ώρες

Πέμπτη

24ώρες

Παρασκευή

24ώρες

Σάββατο

24ώρες

Κυριακή

24ώρες

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Λαζοχώρι Βέροια, 59100

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Χώρος
Πρόσβαση
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Giannis P. 29/03/2019 13:17
Τιμές
Χώρος
Πρόσβαση
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!