Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ | ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ο ιατρός ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ είναι πνευμονολόγος – φυματιολόγος και εντατικολόγος και διατηρεί ιατρείο στην Λάρισα.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικεύτηκε στην Πνευμονολογία στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και εξειδικεύτηκε στην Εντατική Θεραπεία στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στην Ογκολογία Θώρακος και στις Διαταραχές της Αναπνοής στον Ύπνο.

Το ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο από την κεντρική πλατεία της Λάρισας, απέναντι από την στάση των αστικών ΚΤΕΛ (είσοδος από Πανός).

Στο ιατρείο παρέχονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με στόχο την πρόληψη (τακτικός πνευμονολογικός έλεγχος, διακοπή καπνίσματος, συμβουλευτική για τον εμβολιασμό, έλεγχος ασθενών μετά τη νόσηση από COVID-19, προεγχειρητικός έλεγχος), καθώς και τη διερεύνηση, παρακολούθηση και θεραπεία οξέων και χρόνιων νοσημάτων του αναπνευστικού συστήματος (βρογχικό άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, πνευμονική ίνωση, σαρκοείδωση, λοιμώξεις του αναπνευστικού, πνευμονίες, καρκίνος πνεύμονα, σύνδρομο απνοιών στον ύπνο, πλευρίτιδες και πνευμονική εμβολή).

Σε ασφαλές νοσοκομειακό περιβάλλον, πραγματοποιούνται βρογχοσκοπήσεις επί ενδείξεων, καθώς και πλήρης λειτουργικός έλεγχος της αναπνοής (διάχυση).

Ο ιατρός πραγματοποιεί επισκέψεις κατ’ οίκον, κατόπιν συνεννόησης, για την παρακολούθηση κατακεκλιμένων, βαρέως πασχόντων ασθενών (αλλαγή τραχειοστομίου, αέρια αίματος, έλεγχος ρυθμίσεων αναπνευστήρα) και αναλαμβάνει την ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ (χρόνια φαρμακευτική αγωγή, συμπυκνωτής οξυγόνου, νεφελοποιητής, BiPAP).


ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ | ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πανός 3, 2ος όροφος, Λάρισα, Τ.Κ.41222

Τηλέφωνο:

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed