Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
Διαφήμιση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΟΝΔΡΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Ο κος Χονδραλής Ευθύμιος είναι πλαστικός χειρουργός και το ιατρείο του στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Το ιατρείο λειτουργεί με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή ικανοποίησή σας, έτσι το τελικό αποτέλεσμα ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες και στα όσα έχουμε συζητήσει μαζί στις συναντήσεις μας πριν την επέμβαση. Ενδεικτικά κάποιες υπηρεσίες μας είναι οι αποτριχώσεις (Αλεξανδρίτης), Lifting, Λιποαναρρόφηση, Υαλουρονικό οξύ και όλων των κατηγοριών αισθητικές επεμβάσεις.

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης. Όλο το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και προσαρμοσμένο στις οδηγίες και τα πολύ υψηλά στάνταρ που έχουν δοθεί.

Αναλαμβάνει οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Για όλες τις Υπηρεσίες μας ενημερωθείτε αναλυτικά ΕΔΩ 


ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΟΝΔΡΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ---doctors4u.gr
Διαφήμιση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κλειστά

Τρίτη

17:00-22:00

Τετάρτη

13:00 18:00

Πέμπτη

13:00-22:00

Παρασκευή

13:00-22:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed