Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ | ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Αναστάσιος Τσεκούρας, είναι σήμερα Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής στο Μαιευτικό, Γυναικολογικό και Χειρουργικό Κέντρο ΛΗΤΩ. Εξειδικεύεται στην Αισθητική Χειρουργική, την Επανορθωτική Χειρουργική Αποκατάστασης του Μαστού, την Ενδοσκοπική Πλαστική Χειρουργική και στα Laser στην Πλαστική Χειρουργική.

Τελευταία, συνεργάζεται και με μια από τις πιο επώνυμες κλινικές Αισθητικής Χειρουργικής στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιεί αισθητικές επεμβάσεις με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, διατηρεί ιατρείο στη Harley Street, έχοντας πάντα ως βάση του την Αθήνα.

Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, βραβευμένος από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, ο Αναστάσιος Τσεκούρας έγινε συνειδητά «πολίτης του κόσμου». Μετακόμισε στην Αγγλία για να εντρυφήσει στην ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής, και ταξίδεψε για μετεκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Βραζιλία και την Σλοβενία.

Διαβάστε ολόκληρο το Βιογραφικό του Ιατρού ΕΔΩ

Στο ιατρείο μας ακολουθούμε μια καθαρά ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά και προτείνουμε τις θεραπείες εκείνες που θα προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον καθένα.


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ | ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ---doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

12:00-20:00

Τρίτη

12:00-20:00

Τετάρτη

12:00-20:00

Πέμπτη

12:00-20:00

Παρασκευή

12:00-20:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed