Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ | ΚΟΝΤΟΛΑΙΜΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Καλώς ήρθατε στο παιδιατρείο της Νικολέττας Κοντολαιμάκη.

Μέριμνά μας αποτελεί η διατήρηση της καλής υγείας του παιδιού από τη βρεφική ηλικία έως και την ενηλικίωσή του. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, βασιζόμενες σε προδιαγραφές διεθνών φορέων υγείας. Διαθέτουμε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σε περιβάλλον σύγχρονο, ευχάριστο και ζεστό για όλη την οικογένεια.

Στο ιατρείο παραδίδονται μαθήματα Μητρικού Θηλασμού.

Η επιλογή του σωστού παιδιάτρου για το παιδί σας αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε. Επιλέγοντας το ιατρείο μας, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι και άνετοι ότι έχετε πάρει τη σωστή απόφαση.
Στο παιδιατρείο μας, χαιρόμαστε να φροντίζουμε τους μικρούς μας ασθενείς με αγάπη και να υποδεχόμαστε με στοργή τους νέους γονείς με τα νεογέννητα μωράκια τους.

Κύρια μέριμνά μας είναι να χτίσουμε μαζί ισχυρούς, διά βίου δεσμούς, ώστε το μεγάλωμα των παιδιών σας να επιτυγχάνεται με την αμέριστη συμβολή μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, συνιστάται να ρυθμίζετε ραντεβού στη γραμματεία του ιατρείου στο 2842023440.

Υπηρεσίες:

Πριν και μετά τη γέννηση

  • Πριν την γέννηση οδηγίες φροντίδας νεογνού και προετοιμασίας ασφαλούς περιβάλλοντος
  • Υποστήριξη μητέρας
  • Μαθήματα μητρικού θηλασμού
  • Κατ οίκον επισκέψεις σε νεογέννητα και σε επείγουσες καταστάσεις

Παιδιατρικές υπηρεσίες

Παρακολούθηση της υγείας, της ανάπτυξης, εμβολιασμοί, αντιμετώπιση αρρώστου παιδιού. Στο χώρο του ιατρείου γρήγορες εργαστηριακές εξετάσεις (γρήγορο τεστ στρεπτοκόκκου ομάδας Α, γρήγορο τεστ γρίπης, τεστ με στικ ούρων για διάγνωση ουρολοίμωξης), και απλοί χειρουργικοί χειρισμοί, όπως διάνοιξη συμφύσεων αιδοίου και πόσθης, αφαίρεση ραμμάτων. Αναπτυξιολογική εκτίμηση με τη χρήση M – CHAT , Denver Developemental Screening Test 2, Α τεστ σχολικής ετοιμότητας. Στενή παρακολούθηση, εποπτεία και κατεύθυνση παιδιού που θα χρειαστεί νοσηλεία ή παιδιού με χρόνια ή σπάνια νόσο σε συνεργασία με άλλους παιδίατρους ή γιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Υποστήριξη

24ωρη τηλεφωνική κάλυψη για τα επείγοντα περιστατικά, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γραμματειακή & νοσηλευτική υποστήριξη. Συνεργασία με γιατρούς άλλων ειδικοτήτων καθώς και με ειδικούς εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, παιδοψυχολόγους. Παρέχονται φυλλάδια ενημερωτικά, σχεδόν μετά από κάθε επίσκεψη υγιούς ή άρρωστου παιδιού, που αφορούν τη νόσο ή την ηλικία του.

Λειτουργία ιατρείου

Καθημερινή λειτουργία του ιατρείου σε τακτική βάση, καθώς και εκτάκτως σε επείγουσες καταστάσεις, ακόμη κ Σαββατοκύριακα ή αργίες.
Άμεση εξέταση του μικρού ασθενούς από την ώρα προσέλευσής του. Σπάνια η αναμονή φτάνει στα 5-15 το πολύ λεπτά, και πάλι μέσα σε ένα από τα δύο εξεταστήριά μας. Έτσι, φροντίζουμε να μην υπάρχει συνωστισμός στο χώρο αναμονής.


ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ | ΚΟΝΤΟΛΑΙΜΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:344
Σήμερα: 0

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 -14:00 & 16:30 - 20:00

Τρίτη

09:00 -14:00 & 16:30 - 20:00

Τετάρτη

09:00 - 15:00

Πέμπτη

09:00 -14:00 & 16:30 - 20:00

Παρασκευή

09:00 - 15:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αργύριος Στ. 02/04/2023 12:16
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Μετά απο έκτακτη επίσκεψη, μας έλυσε και ενα θέμα που μας απασχόλησε για καιρό. Πολυ μορφωμένη γιατρος. και εδωσε αυτή την εμπειρία με πρακτικά βήματα στην καθημερινότητα του μικρού μας. Ευχαριστώ και τη συστήνω.

Pietro – Pedro 19/08/2022 13:39
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

fdghjgfghjgfghh

Υπάρχουν 8 επόμενες βαθμολογίες Επισκόπηση Επόμενων Αξιολογήσεων