Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
Διαφήμιση

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΕΝΤΡΟ | ΣΑΓΙΑ ΧΑΡΑ

Μετά τις σπουδές μου στην Ιατρική σχολή, ακολούθησε η πενταετής ειδίκευσή μου στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ και στο Γενικό νοσοκομείο Τζάνειο Πειραιά, κοντά σε έγκριτους συντονιστές διευθυντές. Προηγήθηκαν σπουδές στην Διαιτολογία (κάτοχος Διπλώματος Διαιτολογίας) με υποτροφία στην Γαλλία στο Centre Medical De Recherches Et De Traitement Dietetiques De Forcilles – France.

Έχω εμπειρία στην διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος που εμπλέκεται στο μεταβολικό σύνδρομο όπως είναι η αρτηριακή υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η δυσλιπιδαιμία και η παχυσαρκία καθώς και στη διάγνωση κακοήθων νοσημάτων. Ιδιαίτερης σημασίας χρήζει η πρόληψη των διαφόρων νοσημάτων με τον προγραμματισμό επιλεγμένου ετησίου check-up ανά περίπτωση.

Δημιουργία αναλυτικού ατομικού φακέλου του κάθε ασθενούς με εκτενή λήψη ατομικού αναμνηστικού και κλινική εξέταση του ασθενούς. Διάγνωση – αντιμετώπιση και παρακολούθηση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, Αρτηριακή πίεση και Διαταραγμένου Λιπιδαιμικού Προφίλ. Διάγνωση και αντιμετώπιση των ασθενειών που περιλαμβάνονται στην ειδικότητα της Παθολογίας.

Προγραμματισμός εμβολιασμών. Συνταγογράφηση. Έκδοση πιστοποιητικών υγείας, υγειονομικού και μη, ενδιαφέροντος. Χορήγηση Ιατρικής Βεβαίωσης για έκδοση / παράταση διπλώματος οδήγησης (ιδιωτικού και επαγγελματικού). Συνεργασία με ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων.
Επισκέψεις κατ΄οίκον.

ΤΑΜΕΙΑ:
Πιστοποιημένη ιατρός με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Συμβεβλημένη με: Στρατιωτικά ταμεία, Λιμενικό καθώς και με το Υπουργείο Συγκοινωνιών.


ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΕΝΤΡΟ | ΣΑΓΙΑ ΧΑΡΑ--- doctors4u.gr
Διαφήμιση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 62, Πειραιάς 185 35

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed