Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | ΦΙΛΙΟΥΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλλιθέα Δράμας. Τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό υπό την φροντίδα της γιαγιάς μου Φωτεινής και του παππού μου Κλέωνα. Αποτελούν το χρυσάφι της ζωής μου. Νωρίς κατάλαβα ότι μπορείς να κάνεις ότι θελήσεις στην ζωή σου. Αρκεί να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου και να αγαπάς την φύση, τον άνθρωπο και τον θεό.

Αυτό το χρυσάφι και αυτή η γνώση με βοήθησαν να βρεθώ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάτρας, όπου απέκτησα τον τίτλο της Ιατρού και μετά από μια κοπιώδη προσπάθεια βρήκα την ταυτότητα μου ως γιατρός στη ειδικότητα της Παιδιατρικής. Μετά από δύο φυσιολογικούς τοκετούς δεν χρειάστηκε να μου πει κανείς αν και πως θα θηλάσω, ήταν φυσικό επακόλουθο και απλά συνέβη με όλες τις δυσκολίες και τις χαρές που τον συνοδεύουν, ενώ το γάλα μιας γλυκιάς μανούλα που γέννησε 2 μέρες πριν από μένα ήπιε η κόρη μου μέχρι να κατέβει το δικό μου γάλα!. Την λένε Όλγα και αυτή έγινε η νονά του παιδιού μου.

Οκτώ χρόνια ευτυχίας και δημιουργίας πέρασαν όταν έφυγε για το πιο μακρινό ταξίδι ο άντρας μου και πατέρας των παιδιών μου. Πόνος, δυσκολίες, ανατροπές… όμως κατάφερα να μας οδηγήσω σε μια νέα ισορροπία και ευτυχία, κι αν υπήρχε η δυνατότητα να γυρίσω την ζωή μου στην αρχή της, πάλι την ίδια ζωή θα διάλεγα χωρίς να ονειρεύομαι και να ποθώ τίποτα διαφορετικό από αυτά που έζησα. Σε αυτό με βοήθησε κι ο ευλογημένος τόπος που τα τελευταία 13 χρόνια ζω, η Κρήτη, τα Χανιά, όπου μέσα από την απλή καθημερινότητα και από την άσκηση του επαγγέλματος μου ως ιδιώτης παιδίατρος, συναναστρέφομαι και γνωρίζω υπέροχους ανθρώπους.

  • Παιδίατρος Χανιά Κρήτης
  • Παιδιατρικά νοσήματα Χανιά Κρήτης
  • Εμβολιασμοί Χανιά Κρήτης
  • Βρογχίτιδες Χανιά Κρήτης
  • Έλεγχος ανάπτυξης νεογνών-βρεφών  Χανιά Κρήτης
  • Συμβουλευτική νέας μητέρας Χανιά Κρήτης
  • Μητρικός θηλασμός Χανιά Κρήτης

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | ΦΙΛΙΟΥΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:177
Σήμερα: 0

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed