Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΙΑΤΟ | ΠΕΡΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νικόλαος Β. Πέρρας ειδικεύτηκε στην Α Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» υπό την διεύθυνση του Ι. Γιαννούλια καθώς και Α Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική κλινική, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν υπό την Διεύθυνση του καθηγητή Ορθοπαιδικής Π. Ι. Παπαγγελόπουλου και στο τμήμα πλαστικής και άκρα χειρός του Γενικού Κρατικού Αθηνών υπό την Διεύθυνση του κυρίου Τσούτσου. Εργάζεται από το 2014 έως σήμερα ως ιδιώτης Ορθοπαιδικός Χειρουργός αντιμετωπίζοντας πολλές και δύσκολες περιπτώσεις ορθοπαιδικών και αθλητικών κακώσεων. Έχει σημαντική εμπειρία σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές χειρουργικών επεμβάσεων, όπως ολική αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου, αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων με αρθροσκόπηση γόνατος, και στην ορθοπαιδική τραυματολογία καταγμάτων. Έχει εξειδικευθεί στις σύγχρονες ορθοπαιδικές τεχνικές σε μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, του Mediterraneo Hospital, της Αθηναϊκής Mediclinic Γενικής Κλινικής καθώς και εθελοντής ιατρός στην ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (EEXOT), της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων (EAE), της European Society for Knee Surgery, Arthroscopy and Sports Traumatology (ESSKA), του General Medical Council of England, της European Shoulder Associate (ESA), της Arthroscopy Association of North America (AANA). Συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένους ορθοπαιδικούς χειρουργούς του εξωτερικού και τις ομάδες τους. Δημοσιεύει άρθρα σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά ενώ συμμετέχει σε ελληνικά και διεθνή εκπαιδευτικά συνέδρια ως Ομιλητής και ως Προεδρεύον. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την επίβλεψη του καθηγητή Ορθοπαιδικής Π.Ι. Παπαγγελόπουλου .

Το έργο του ως εκπαιδευτής περιλαμβάνει την εμπειρία του ως εκπαιδευτής στο πρόγραμμα «Γενικές Αρχές της Διαχείρισης κρίσεων- Πρώτες Βοήθειες» που υλοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Εξειδίκευση

Εξειδικευμένος Ορθοπαιδικός Χειρουργός σε χειρουργική του γόνατος & του ισχίου, τόσο στην επανορθωτική χειρουργική των ενηλίκων όσων αφορά ολική αρθροπλαστική γόνατος με σύγχρονες μεθόδους μικρής ή ελάχιστης επεμβατικότητας, ολική αρθροπλαστική ισχίου, μερική ή ήμι- αρθροπλαστική γόνατος, οστεοτομίες γόνατος. Αρθροσκοπική αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων (ρήξη και αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, μερική ρήξη του πρόσθιου χιαστου συνδέσμου, ρήξη του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, βλάβες των μηνίσκων, συρραφή των μηνίσκων, μεταμόσχευση των μηνίσκων, βλάβες του χόνδρου, σύνθετες συνδεσμικές κακώσεις, κλπ). Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων της ποδοκνημικής (αρθροσκόπιση, χόνδρινες βλάβες, κλπ). Αντιμετώπιση βλάβεων της επιγονατίδας, της κακώσεις της επιγονατιδομηριαίας άρθρωσης (εξάρθρημα επιγονατίδας, βλάβες του χόνδρου της επιγονατίδας, αποκατάσταση έσω επιγονατιδομηριαίου συνδέσμου, δυσπλασία της τροχιλίας, τροχιλιοπλαστική,

Εξειδικευμένος Επανορθωτικής Χειρουργικής Ενηλίκων – Χειρουργικής των Μεγάλων Αρθρώσεων Ισχίου και Γόνατος αλλά και στην Επανορθωτικής κι Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Ισχίου και γόνατος.


ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΙΑΤΟ | ΠΕΡΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:139
Σήμερα: 0

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 13:00

Τρίτη

09:00 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 13:00

Πέμπτη

09:00 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 13:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Χάρης Τ. 19/02/2023 03:03
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Πραγματικά ο καλύτερος.