Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ο Δρ. Μπουτσιάδης Αχιλλέας είναι Χειρουργός Ορθοπεδικός, απόλυτα εξειδικευμένος στον ώμο και το γόνατο και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή Αμπελόκηποι στην Αθήνα.

Ο Δρ Αχιλλέας Μπουτσιάδης είναι Στρατιωτικός Ιατρός Ορθοπαιδικός Xειρουργός Εξειδικευμένος στην Χειρουργική του Ώμου και Γόνατος. Είναι Eπιμελητής της Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής 401 ΓΣΝΑ και της Βιοκλινικής Αθηνών όπου και είναι επιστημονικά υπεύθυνος του εξειδικευμένου ιατρείου Ώμου της Βιοκλινικής (Bioclinic Advanced Shoulder Service-BASS-https://www.bioclinic.gr/iatreio-heirourgikis-omou).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Centre Osteo-Articulaire des Cedres και μέλος του Ινστιτούτου Χειρουργικής Ώμου της Grenoble (https://www.epaule-grenoble.fr).

Ο κ. Μπουτσιάδης είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα διατριβής στην περιοχή του ώμου: «Βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της λειτουργικότητας του υπερακανθίου και υπακανθίου μυός μετά από διατομή. Πειραματική μελέτη σε αρουραίους».

Έχει πραγματοποιήσει διετή μετεκπαίδευση στη χειρουργική του Ώμου και του Γόνατος, Centre Ostéo-Articulaire des Cèdres/Clinique des Cèdres, Grenoble, Rhône-Alpes, France ως έμμισθος συνεργάτης-fellow (Clinical and Research Shoulder and Knee Fellowship) (2015-2017).

Είναι συγγραφέας 35 επιστημονικών δημοσιεύσεων σε ξενόγλωσσα έγκυρα επιστημονικά περιοδικά (PubMed) και 10 κεφαλαίων βιβλίων Ορθοπαιδικής που αφορούν την χειρουργική του ώμου και του γόνατος.

Είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ώμου (SECEC), τη Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων (ESSKA, τμήματος Ώμου ESA) και της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης (ΕΑΕ).

Πραγματοποιεί καινοτόμες χειρουργικές επεμβάσεις κάποιες από τις οποίες για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπως η αρθροσκοπική αντιμετώπιση μαζικών ρήξεων στροφικού πετάλου με αυτομοσχεύματα και η συνδεσμοπλαστική προσθίου χιαστού και προσθίου έξω πλαγίου συνδέσμου (Anterolateral ligament), τρισδιάστατη εκτύπωση και εικονική πραγματικότητα στη χειρουργική του ώμου και του γόνατος.

Είναι κλινικός εκπαιδευτής και εκπαιδευτής σε πτωματικά παρασκευάσματα σε ειδικευόμενους και νέους ειδικούς.

Υπηρεσίες:

  • Αρθροσκόπηση Ώμου
  • Ρήξη Υπερακανθίου
  • Αστάθεια Ώμου
  • Αρθροπλαστική Ώμου με Τρισδιάστατο σχεδιασμό
  • Ρήξη Χιαστού
  • Ρήξη-Συρραφή Μηνίσκου
  • Αρθροπλαστική Γόνατος
  • Τρισδιάστατη Εικονική Πραγματικότητα
  • Αποκατάσταση Anterolateral Ligament

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

13:00-21:00

Τρίτη

13:00-21:00

Τετάρτη

Κλειστά

Πέμπτη

13:00-21:00

Παρασκευή

Κλειστά

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Μαρίνου Γερουλάνου 15, 1ος όροφος, Αμπελόκηποι , Αθήνα, Τ.Κ.11524

GPS:

37.9947813, 23.7651189

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed