Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ | ΜΟΣΤΡΟΥΣ ΘΕΑΡΙΣ

Ένας χώρος σύγχρονος και φιλόξενος
Στο Μαιευτικό Γυναικολογικό Ιατρείο ΘΕΑΡΙΣ, σας υποδεχόμαστε σε έναν χώρο ζεστό, καθαρό και φιλόξενο, όπου μπορείτε να νιώθετε άνετα και οικεία. Είμαστε δίπλα σας, σε κάθε στάδιο της ζωής σας, από την εφηβεία μέχρι και την εμμηνόπαυση, για να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες γυναικολογικές, μαιευτικές και χειρουργικές υπηρεσίες.

Είτε πρόκειται για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη και τον τοκετό είτε για μια τακτική γυναικολογική εξέταση ή κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα που σας απασχολεί, διασφαλίζουμε ότι θα λάβετε την επαγγελματική φροντίδα που χρειάζεστε, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο διάγνωσης και θεραπείας.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην άμεση και ασφαλή διάγνωση κάθε γυναικολογικής εξέτασης.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Γυναικολογικές Υπηρεσίες
  • Μαιευτικές Υπηρεσίες
  • Χειρουργικές Υπηρεσίες

Δημήτριος Α. Μοστρούς, MD
Ειδικός Μαιευτικής Και Γυναικολογίας
Ο ιατρός Δημήτριος Μοστρούς είναι Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, με εξειδίκευση στη διερεύνηση της Υπογονιμότητας και την Υποβοηθούμενη Ανθρώπινη Αναπαραγωγή.

Το 2020 έγινε κάτοχος του τίτλου ειδικότητας Μαιευτικής και Γυναικολογίας, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια (2020 – 2022) συνέχισε να υπηρετεί στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, διεκπεραιώνοντας μεγάλο αριθμό χειρουργείων και φυσιολογικών τοκετών. Από το 2022 είναι εξωτερικός συνεργάτης στο τμήμα Υποβοηθούμενης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής του Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου».

Έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες και επιστημονικές ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά του κλάδου. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας.

Σήμερα είναι υπεύθυνος Ιατρός του Μαιευτικού Γυναικολογικού Ιατρείου ΘΕΑΡΙΣ στη Γλυφάδα και συνεργάζεται με τα νοσοκομεία Ιασώ, Λητώ, Ρέα και Μητέρα.


ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ | ΜΟΣΤΡΟΥΣ ΘΕΑΡΙΣ--- doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:00–21:00

Τρίτη

Κλειστά

Τετάρτη

10:00 -1300  & 17:00-21:00

Πέμπτη

17:00–21:00

Παρασκευή

17:00–21:00

Σάββατο

10:00 -1300

Κυριακή

Κλειστά

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed