Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
Διαφήμιση

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ | ANIMAL MEDCARE

Το ιατρείο Animal Medcare, Στέλιος Φρέσας Κτηνίατρος, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 ως αποτέλεσμα του κόπου πολλών ανθρώπων και εργασιών πολλών μηνών. Βρισκόμαστε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και στις απαρχές της κοιλάδας των Σερρών. Το Animal Medcare καταρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και εξωτερικούς συνεργάτες.

Με την βοήθεια μηχανημάτων και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε τεράστιο εύρος παθολογικών και χειρουργικών περιστατικών. Διαθέτουμε πλήρως εξελιγμένη χειρουργική μονάδα για την ομαλή διεκπεραίωση όλων των χειρουργικών περιστατικών. Πραγματοποιείται πλήρης διάγνωση και θεραπεία όλων των παθήσεων των μικρών σας φίλων καθώς και άμεση ενημέρωση για την προφύλαξή του. Στο ιατρείο μας ακόμη θα βρείτε σύγχρονο αιματολογικό εργαστήριο για την περαιτέρω διάγνωση μέσω αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων. Ακόμη, η πλήρως εξελιγμένη οδοντιατρική μας μονάδα, αποτελείται από υπέρηχο, στίλβωση, τον απαραίτητο χειρουργικό εξοπλισμό και το απαραίτητα καταρτισμένο προσωπικό μας, την Εβελίνα Αργύρογλου Κτηνίατρος (DVM).

Στο ιατρείο μας επίσης παρέχονται υπηρεσίες σε διάφορα είδη ζώων όπως σκύλους, γάτες, κουνέλια, πτηνά εξωτικά και μη, χάμστερ, φέρετ, ερπετά όπως επίσης και σε παραγωγικά ζώα και ζώα άθλησης (αγελάδες, αιγοπρόβατα, άλογα) με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού και συναδέλφων. Επίσης, στο ιατρείο μας παρέχονται ακόμη άμεσες αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις με κορυφαία μηχανήματα, όπως επίσης και τεστ για την οροθετικότητα σημαντικών ασθενειών όπως λεισμάνια, ερλίχια, διροφιλάρια, παρβοεντερίτιδα.

Για πρώτη φορά στο νομό Σερρών και στη βόρεια Ελλάδα πραγματοποιείτε στο ιατρείο μας ενδοσκόπηση αυτιών με στόχο την άμεση διάγνωση περιστατικών ωτίτιδας και άλλων περιστατικών που αφορούν τον ακουστικό πόρο των μικρών σας φίλων. Επιπροσθέτως, με την εξελιγμένη χειρουργική μονάδα μας και με την βοήθεια μηχανικής αναρρόφησης, αναισθητικής μηχανής με μόνιτορ, μονοπολικής και διπολικής διαθερμίας και άλλων μηχανημάτων, γίνονται πιο εύκολα και πιο ασφαλή τα διάφορα χειρουργεία.

Τέλος στο χώρο μας παρέχονται και υπηρεσίες καθαρισμού δοντιών όπως και για πρώτη φορά και γυαλίσματος με την βοήθεια οδοντιατρικού υπερήχου και μηχανής στίλβωσης.

Υπηρεσίες:

  • Χειρουργική Μονάδα
  • Παθολογικό
  • Αιματολογικό
  • Βιοχημικό
  • ΩΡΛ
  • Οδοντιατρικό
  • Νοσηλεία
  • Κλινικές Δίαιτες
  • Microchip – Εμβολιασμοί

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ | ANIMAL MEDCARE - doctors4u.gr
Διαφήμιση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 -14:00

Τρίτη

09:00 -17:00

Τετάρτη

09:00 -14:00

Πέμπτη

09:00 -17:00

Παρασκευή

09:00 -17:00

Σάββατο

10:00 - 14:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Στάθης 15/03/2022 18:02
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Διαφήμιση

Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!! Απλά άψογοι!!

Διαφήμιση