Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής «Συνθέτοντας»
Στόχος μας είναι η παροχή εξατομικευμένης θεραπείας βασισμένη στην προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όσων μας εμπιστεύονται

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ
Το Κέντρο μας παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε εφήβους και ενήλικες τόσο σε θεραπευτικό όσο και σε αυτογνωσιακό επίπεδο. Η παρουσία ειδικών ψυχικής υγείας διαφορετικών ειδικοτήτων στον χώρο καθιστά δυνατή την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη προσέγγιση των δυσκολιών του κάθε θεραπευόμενου. Οι παρεμβάσεις μας βασίζονται στις αρχές της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και της Θεραπείας Σχημάτων, δύο από τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά μοντέλα ψυχοθεραπείας.

Η τήρηση των κανόνων δεοντολογίας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελούν βασικές μας αρχές. Στόχος για εμάς είναι η παροχή εξατομικευμένης θεραπείας, βασισμένη στην προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όσων μας εμπιστεύονται, μέσα από την ανάπτυξη μιας υγιούς θεραπευτικής σχέσης. Μαζί με τον θεραπευόμενο θέτουμε ένα πλάνο «συνθέτοντας» τα κομμάτια της προσωπικής του ιστορίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας γι’ αυτό το ψυχοθεραπευτικό ταξίδι…

Βασιλική Κουτραφούρη

Υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχοθεραπείας& Συμβουλευτικής «Συνθέτοντας»

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ
Η ψυχιατρική είναι η ειδικότητα της ιατρικής επιστήμης που μελετά την κλινική εικόνα των ψυχικών διαταραχών και στοχεύει στην πρόληψη, στη διάγνωση και στη θεραπεία τους.

ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία είναι μια θεραπεία δομημένη, προσανατολισμένη σε στόχους και επικεντρωμένη σε προβλήματα. Βασίζεται στη θεωρία ότι η συμπεριφορά ενός ατόμου καθορίζεται από τον τρόπο σκέψης του σχετικά με τον εαυτό του, τον κόσμο και το μέλλον.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ
Η Θεραπεία Σχημάτων είναι ένα ψυχοθεραπευτικό μοντέλο που συνδυάζει στοιχεία από τις σχολές της Γνωσιακής Συμπεριφορικής, τη Ψυχοδυναμική προσέγγιση, τη Θεωρία του Δεσμού, τη Gestalt και τεχνικές εστιασμένες στο συναίσθημα.


ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed