Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ | ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ

Σε έναν υπερσύγχρονο και ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο, η μεγαλύτερη διεπιστημονική ομάδα της Λάρισας παρέχει τις υπηρεσίες της επικεντρώνοντας πρωταρχικά στον άνθρωπο και στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

Οι υπηρεσίες του ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ στο χώρο της ειδικής αγωγής, λογοθεραπείας, μουσικοθεραπείας, ψυχικής υγείας, εργοθεραπείας κλπ, καλύπτουν όλες τις ηλικίες από βρέφη μέχρι και υπερήλικες. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν διαγνωσθεί από το έμπειρο επιστημονικό στελεχιακό δυναμικό του ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ γίνεται πάντα σφαιρικά, λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης.

Πρωτοτυπία του “ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ” είναι η υιοθέτηση της μουσικοθεραπείας ως μέσο προσέγγισης του ανθρώπου, ανεξαρτήτου ηλικίας και πνευματικής κατάρτισης.

Το ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ επεκτείνει τις υπηρεσίες του στην παροχή οικογενειακής συμβουλευτικής από εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο της ψυχικής υγείας, καθώς και στη λειτουργία δωρεάν σχολής γονέων. Η σχολή γονέων ξεκινάει από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, το ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ υποδέχεται κάθε περιστατικό με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη. Όλη η διεπιστημονική ομάδα συνεργάζεται για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας και συνεχίζει την υποστήριξη ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή της.

Συνεργάζεται με όλα τα ταμεία.


ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ | ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed