Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΚΥΒΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Η Ομοιοπαθητική Ιατρική είναι ένα θεραπευτικό σύστημα, κλάδος της Ιατρικής Επιστήμης. Έχει επιστημονική ιστορία διακοσίων χρόνων, από την εποχή που ο λαμπρός Γερμανός ιατρός Samuel Hahnemann έθεσε τις πρώτες βάσεις της σε επίπεδο συστηματικής μελέτης και έρευνας – η βασική αρχή της όμως ήταν γνωστή ήδη στην Αρχαία Ελλάδα. Ο Ιπποκράτης στο έργο του: “Περί τόπων των κατ΄άνθρωπoν” αναφέρει: “Δια τα όμοια νόσος γίνεται και δια τα όμοια προσφερόμενα εκ νοσευόντων υγιαίνονται”.

Η λέξη Ομοιοπαθητική, που έχει επικρατήσει και διεθνώς, προέρχεται από τις Ελληνικές λέξεις “όμοιον” και “πάθος”. Η Ομοιοπαθητική είναι το Ιατρικό θεραπευτικό σύστημα που θεραπεύει τα όμοια με τα όμοια, αντιμετωπίζοντας δηλαδή μια ασθένεια με φάρμακα που, ως φυσικές ουσίες μπορούν να παράγουν όμοια συμπτώματα σε υγιή οργανισμό.

Η κρατούσα Ιατρική άποψη είναι ότι τα συμπτώματα ενός οργανισμού προκαλούνται από την ασθένεια. Η Ομοιοπαθητική Ιατρική αντίθετα, αντιλαμβάνεται τα συμπτώματα σαν αντίδραση του οργανισμού ενάντια στην ασθένεια, καθώς προσπαθεί να την ξεπεράσει. Στοχεύει στην διέγερση-ενίσχυση αυτής της αντίδρασης και όχι στην καταπίεσή της.


ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΚΥΒΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ηλιανα 10/10/2021 15:26
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Με βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσω καθημερινούς μυοσκελετικούς πόνους.