Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

O καρδιολόγος Βασίλειος Καμπερίδης του Αζαρία γεννήθηκε στην Καβάλα τον Οκτώβριο του 1976. Αποφοίτησε με άριστα από το 3 ο Λύκειο Καβάλας το 1994 και την ίδια χρονιά εισήχθει με Παννελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2000 (MD).

Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MSc) στην Υπερηχοκαρδιογραφία από το Imperial College London του Πανεπιστημίου του Λονδίνου με Άριστα από το 2007.

Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ (PhD) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2014, με Άριστα, για την διδακτορική διατριβή που εκπόνησε με θέμα τη διαδερμική αντιμετώπιση της στένωσης της αορτικής βαλβίδας. Το 2020 αναγορεύτικη Διδάκτωρ (PhD) για 2 η φορά, από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Leiden της Ολλανδίας με θέμα διδακτορικής διατριβής ¨Διάγνωση και αντιμετώπιση βαλβιδοπαθειών του αριστερού τμήματος της καρδιάς με τη χρήση προηγμένης υπερηχοκαρδιογραφίας και αξονικής τομογραφίας καρδιάς¨.

To 2017 αναγορεύτηκε σε Fellow της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (FESC) και το 2020 Fellow της Ευρωπαικής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Απεικόνισης (FEACVI) με βάση τις διακρίσεις του στο χώρο της καρδιολογίας.

Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στην Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Μετεκπαιδεύτηκε για 2 έτη στην Υπερηχοκαρδιογραφία (διαθωρακική, διοισοφάγειο και δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία – stress echo) στο Λονδίνο στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Hammersmith Hospital και Royal Brompton Hospital και έλαβε Ευρωπαϊκά διπλώματα – πιστοποίηση στη Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία, στη Διοισοφάγειο Υπερηχοκαρδιογραφία και στην Υπερηχοκαρδιογραφία Συγγενών Καρδιοπαθειών (παιδιών και ενηλίκων) από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία, καθώς και το δίπλωμα για τις νεότερες τεχνικές υπερηχοκαρδιογραφίας (stress echo) από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας. Επιπλέον, μετεκπαιδεύτηκε επί 3 έτη (2013-2016) στο Leiden University Medical Centre της Ολλανδίας, υπό τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Kαρδιολογικής Eταιρείας Professor J.J. Bax, με υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία και από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, στις βαλβιδοπάθειες της καρδιάς, στις νέες τεχνικές εφαρμογές της υπερηχοκαρδιογραφίας (τρισδιάστατη απεικόνιση, απεικόνιση παραμόρφωσης, stress echo, διοισοφάγειος απεικόνιση για TAVI, MitraClip, LAA closure) και στην αξονική τομογραφία καρδιάς (αξονική στεφανιογραφία, pre-TAVI έλεγχος και εκτίμηση βαλβίδων).

Έχει συγγράψει >100 καρδιολογικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον Διεθνή Ιατρικό τύπο, 10 άρθρα στον Ελληνικό ιατρικό τύπο και παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς του σε >70 Διεθνή καρδιολογικά συνέδρια στην Ευρώπη και την Αμερική και σε >40 Ελληνικά καρδιολογικά συνέδρια. Ήταν προσκεκλημένος ομιλητής σε >80 Ελληνικά καρδιολογικά συνέδρια.

Από το 2016 που επέστρεψε στην Ελλάδα, ο ιατρός ήταν Πανεπιστημιακός Υπότροφος και το 2022 εξελέγει Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας / Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπάγεται στο δυναμικό της Α΄ Καρδιολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και είναι υπεύθυνος του τμήματος υπερηχοκαρδιογραφίας και των εξωτερικού ιατρείων βαλβιδοπαθειών και καρδιακής ανεπάρκειας.

Δέχεται ασθενείς ιδιωτικά στο ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και διενεργεί εξειδικευμένα διαγνωστικά καρδιολογικά τεστ.


ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:63
Σήμερα: 3

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Αλεξάνδρου Σβώλου 54, 5ος όροφος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.54621

GPS:

40.629423609723, 22.952849875463

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed