Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΙΑΤΡΙΚΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΑΜΑ | MediOne

Ο Όμιλος MediOne  διαθέτει πρότυπα διαγνωστικά και θεραπευτικά Ιατρικά Κέντρα, όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις, ο Όμιλος MediOne εφαρμόζει τεχνολογία νέας γενιάς στον ιατρικό τομέα και τελευταίας γενιάς ψηφιακά μηχανήματα, με εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος.

Το πρώτο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΜediOne Γλυφάδας ιδρύθηκε το 2013 στη Άνω Γλυφάδα Αττικής. Το 2019 ιδρύθηκε το δεύτερο Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο ΜediOne Περάματος ενώ τον Ιούλιο του 2020 ξεκίνησε η λειτουργία του τρίτου ΜediOne Σαλαμίνας. Τέλος, τον Αύγουστο του 2020 προστέθηκε και το MediOne Δραπετσώνας.

Στα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου MediOne λειτουργούν:

1 μαγνητικός τομογράφος 1,5 Tesla, 1 αξονικός τομογράφος 16 τομών, καθώς και διάφορα πλήρως εξοπλισμένα ιατρικά τμήματα με όλα τα απεικονιστικά μέσα (μαστογράφους, υπερήχους, ακτινολογικά κ.λπ.) όπως επίσης μεταξύ άλλων και τμήμα ενδοσκοπικό, καρδιολογικό, μικροβιολογικό, οστεοπόρωσης και κατ’οίκον αιμοληψίας και νοσηλείας.

O Όμιλος λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων και είναι πιστοποιημένος με ISO 9001:2008.

Το ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης και το διοικητικό προσωπικό, φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και ιατρικής φροντίδας προς όλους όσους μας επισκέπτονται καθημερινά. Τα κέντρα μας διαθέτουν συμβάσεις με ΕΟΠΠΥ καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Ο όμιλος MediOne σέβεται  τον κάθε ασθενή και τον έχει πάντα στο επίκεντρο, ενώ θεωρεί ότι :

«Αξία μας, είναι ο Άνθρωπος».

Το MediOne στο Πέραμα, αποτελείται από ένα σύγχρονο συγκρότημα 250 τμ., με ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα και για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.).

Ένα νέο Ιατρικό Κέντρο έχει ανοίξει τις πύλες του, στην ευρύτερη περιοχή του Περάματος Αττικής, όπου στεγάζονται ιατρικά και διαγνωστικά τμήματα εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Το νέο Ιατρικό Κέντρο Περάματος διαθέτει τα παρακάτω τμήματα:

 • Ψηφιακή Μαστογραφία
 • Ψηφιακή πανοραμική οδόντων
 • Ακτινολογικό
 • Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας
 • Υπέρηχοι Σώματος
 • Triplex
 • Μικροβιολογικό
 • Βιοχημικό
 • Ορμονολογικό
 • Test Pap
 • Καρδιολογικό
 • Ενδοκρινολογικό
 • Αιμοληψία και νοσηλεία κατ ΄οίκον

Όλα τα τμήματα είναι άρτια στελεχωμένα από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, προσφέρουν υπεύθυνα υψηλής αξιοπιστίας και διαγνωστικής ακριβείας υπηρεσίες.

Ιατρικό και διοικητικό προσωπικό με ευαισθησία δίπλα στον ασθενή, βρίσκονται μόνιμα σε ετοιμότητα, ώστε να παρέχεται άμεση κάλυψη, όλων των εξετάσεων και να διασφαλίζεται πλήρως η ορθότητα των αποτελεσμάτων.Ιατρικό και διοικητικό προσωπικό με ευαισθησία δίπλα στον ασθενή, βρίσκονται μόνιμα σε ετοιμότητα, ώστε να παρέχεται άμεση κάλυψη, όλων των εξετάσεων και να διασφαλίζεται πλήρως η ορθότητα των αποτελεσμάτων.


ΙΑΤΡΙΚΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΑΜΑ | MediOne - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

06:30 - 21:00

Τρίτη

06:30 - 21:00

Τετάρτη

06:30 - 21:00

Πέμπτη

06:30 - 21:00

Παρασκευή

06:30 - 21:00

Σάββατο

06:45 - 14:30

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Λ. Ειρήνης 169 & Σολωμού 1, Πέραμα, Νομός Αττικής, 18863

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Dimitris Xityris 15/11/2020 21:45
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Εξαιρετικό κέντρο. Πάντα προέχει η ασφάλεια..