Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ | ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΠΠΗΣ

Πέρασαν 38 χρόνια από τότε που ο Χάρης Παππής έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με γνώμονα αυτά, ο Χάρης Παππής md phd facs febshon δημιούργησε μια ομάδα συνεργατών, ώστε να δρομολογούνται τα θέματα απλά και γρήγορα. Μετά από αξιολόγηση του προβλήματος, η γραμματεία διεκπεραιώνει όλες τις λεπτομέρειες εισαγωγής, ώστε ο/η ασθενής να εμπλέκεται στο ελάχιστο δυνατό με γραφειοκρατικά ζητήματα.

Η συνεργασία με ιδιωτικές ασφάλειες και κρατικά ασφαλιστικά ταμεία έχει σκοπό την διευκόλυνση της κάθε νοσηλείας. Ο ρόλος του γιατρού είναι να στηρίξει τον πάσχοντα (ανεξαρτήτως βαρύτητας του προβλήματος) ιατρικά και ψυχολογικά, αλλά και στην κίνηση του μέσα στους χώρους του νοσοκομείου.

Τέλος, ο Χάρης Παππής επέλεγε πάντα σταθερές και πολυετείς συνεργασίες με μεγάλα και αξιόπιστα Ιδιωτικά Νοσοκομεία. 9 χρόνια στην Ευρωκλινική Αθηνών, 14 χρόνια στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και τώρα στο Ιατρικό Αθηνών, που ανήκει σε έναν Όμιλο που κατέχει εξέχουσα θέση στο χώρο της υγείας Πανελλαδικά αλλά και Πανευρωπαϊκά. Η άρτια νοσοκομειακή υποστήριξη παίζει καθοριστικό ρόλο!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ:

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ


 


ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ | ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΠΠΗΣ--- doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed