Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ  ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ PhD

Ο Δρ Κατιρτζόγλου Νικόλαος είναι Αναπληρωτής Διευθυντής Ογκολόγος στην Ευρωκλινική Αθηνών

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Πέτυχε με τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1997. Μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας, εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός (Παθολογία & Αιματολογία rotation) στο ΓΝΝΘΑ ‘Η Σωτηρία’, ενώ ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογικής Ογκολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο RoyalMarsden, NHSTrust, Fulhamroad (Registrar) και παράλληλα στο Institute of Cancer Research, London (Clinical Research Fellow).

Το 2006 ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ογκολογίας στο ΓΝΑ Έυαγγελισμός’ και από το 2007 είναι κάτοχος της ειδικότητας της Παθολογικής Ογκολογίας.

Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΝΘΑ ‘Η Σωτηρία’, επιστημονικός συνεργάτης της Β’ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ‘Άγιοι Ανάργυροι’, επιστημονικός υπεύθυνος του Ογκολογικού Τμήματος της κλινικής ‘Κυανούς Σταυρός, ενώ από το 2015 κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή στην 1η Ογκολογική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Συμμετείχε ως συν-ερευνητής σε ελληνικές και διεθνείς κλινικές μελέτες και κατέχει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε μεγάλο αριθμό ελληνικών ογκολογικών συνεδρίων, τα τελευταία χρόνια και ως πρόεδρος στρογγυλών τραπεζών σε πληθώρα συνεδρίων, συμποσίων ή ημερίδων, διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα του ΕΚΠΑ και σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια των ειδικευόμενων-νέων ογκολόγων ιατρών της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας (ΕΑΚΟ/ΕΟΠΕ), αλλά και σε σεμινάρια του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ, Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας).

Παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον για τη διαχείριση και αντιμετώπιση νεοπλασμάτων του Θώρακα (ThoracicOncology), κυρίως του Πνεύμονα, αλλά και των: μαστού, ωοθηκών, κεφαλής-τραχήλου, ουροποιογεννητικού και γαστρεντερικού συστήματος.

Είναι κάτοχος MSc, μεταπτυχιακού τίτλου σπουδώνστο University of London (PhD) και PharmD.

ΙΑΤΡΕΙΟ 1 (κύριο):
Αθανασιάδου 3-5, 11521, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, 1ος όροφος/Γραφείο 7
τηλ. γραμματείας: 2106416660 (κα Ριτσογιάννη – κα Κοντοπούλου)

ΙΑΤΡΕΙΟ 2 :
Βασιλέως Γεωργίου Β’ 4 και Γ. Λαμπράκη, 18534, Πασαλιμάνι, Πειραιάς
τηλ: 6974904277


ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ---doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Αθανασιάδου 3-5, Αθήνα 115 21

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed