Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
Διαφήμιση

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ | ΒΑΤΣΑΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Καλωσήρθατε στο IVF Γυναικολογικό Μαιευτικό Ιατρείο του Δημητρίου Νικ. Βατσαρέα.

Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο στην Πετρούπολη, όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά, ηθικά, ψυχολογικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

​Μαιευτική φροντίδα σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή standards. Παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου και διεξαγωγή τοκετών πάντοτε με το αίσθημα ευθύνης απέναντι στη μητέρα και το παιδί.

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Γυναικολογική φροντίδα, με υπερσύγχρονο υπερηχογραφικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Ακολουθούμε τα τελευταία παγκοσμίως πρωτόκολλα θεραπειών και καλύπτουμε όλο το φάσμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και της λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Διερεύνηση & Αντιμετώπιση Υπογoνιμότητας – Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Medimall – Πιστοποιημένο Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Ειδικά για την εξωσωματική υπάρχει το πρόγραμμα 100% εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων, που μπορεί κάποιο ζευγάρι να επιλέξει, αποτελεί εγγύηση για τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί με εξωσωματική αλλά ανησυχούν ότι αν αποτύχει, δεν θα είναι οικονομικά σε θέση να συνεχίσουν να κάνουν και άλλες προσπάθειες.

Τα μεγάλα ποσοστά κυήσεων μας δίνουν την δυνατότητα σε ζευγάρια που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις και έχουν υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο για την υπογονιμότητα τους να εντάσσονται σε πρόγραμμα εξωσωματικής με εγγυημένη επιστροφή όλου του ποσού των χρημάτων που έχουν καταβάλει αν δεν επιτευχθεί κλινική κύηση.


ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ | ΒΑΤΣΑΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - doctors4u.gr
Διαφήμιση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed