Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΑ | ATHENS ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SENIOR CARE ΒΟΥΛΑΣ

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Athens Geriatric Center Βούλας έχει σχεδιασθεί σύμφωνα με τις ευρωπαικές προδιαγραφές και ανάγκες για τους ανθρώπους της τρίτης και τέταρτης ηλικίας.

Λειτουργούμε με όλες τις απαιτούμενες άδειες που τελούν υπό την εποπτεία του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας καθώς και τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.

Βασικό μέλημα της μονάδας μας είναι η εξασφάλιση ενος ανθρώπινου σπιτικού περιβάλλοντος, όπου οι φιλοξενούμενοι νιώθουν την ασφάλεια και άνεση του σπιτιού τους με υπηρεσίες άριστου ξενοδοχειακού επιπέδου σε μια σύγχρονη μονάδα φροντίδα ευρωπαικών προτύπων δυναμικότητας 69 κλινών.

Στο Athens Geriatric Center Βούλας οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι πρωτοποριακές και συνεχώς προσαρμοζόμενες στις υψηλές ανάγκες περίθαλψης των αυτοεξυπηρετούμενων και μη ηλικιωμένων.

Πλέον των συνηθισμένων παροχών μιας γηριατρικής μονάδας παρέχουμε επίσης εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης – ασφάλειας, εξειδικευμένη ψυχοκοινωνική προστασία και στήριξη των ενοίκων και των οικογενειών τους.

Αυτή την κρίσιμη εποχή που διανύουμε, η πρότυπη μονάδα ηλικιωμένων μας εφαρμόζει όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την εξασφάλιση της υγείας των δικών σας, δικών μας ανθρώπων! Έτσι, εφαρμόζουμε ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ενώ κάθε νοσηλευτής που πρόκειται να επιστρέψει στην εργασία απο άδεια υποβάλλεται σε εργαστηριακό έλεγχο για COVID19!

Στo Athens Geriatric Center Βούλας το όραμα μας εμπνέεται απο τη γενικότερη απλή φιλοσοφία μας για συνεχή και ακατάπαυση κυκλική φροντίδα του ηλικιωμένου, η οποία βασίζεται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  • Πρότυπες εγκαταστάσεις, μοναδικές στα Νότια Προάστια που προσφέρουν υψηλότατη ποιότητα συνθηκών διαβίωσης, ασφάλειας και αισθητικής στους ανθρώπους της τρίτης και τέταρτης ηλικίας.
  • Υψηλό επίπεδο φροντίδας και ψυχοκοινωνικής προστασίας σε 24ωρη βάση, σε εξαρτημένους ηλικιωμένους και περιπατητικούς απο Εξειδικευμένη Ομάδα ανθρώπων με υψηλότατο το αίσθημα ευθύνης – προσοφράς και γνήσιο ενδιαφέρον για τον άνθρωπο.
  • Αποτελούμε ένα δυναμικό, ζωντανό Οργανισμό Φροντίδας και όχι στατικό. Το Athens Geriatric Center Βούλας αποτελεί ένα χώρο συνεχούς ζωής και ευεξίας!
  • Συνεχή ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών της 24ωρης φροντίδας, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας, των ασθενών και των οικογενειών τους.
  • Μεθοδευμένη ένταξη και προσαρμογή των ηλικιωμένων στην ποιοτική ζωή που προσφέρει το Athens Geriatric Center Βούλας “ως ζωντανός οργανισμός φροντίδας”, ενθαρρύνοντας τους να συμμετέχουν ενεργά σε πρωτοπόρες και πολυποίκιλες καθημερινές δραστηριότητες που προάγουν τη σωματική και ψυχική υγεία του ηλικιωμένου, δραστηριοποιούν το πνεύμα, ενθαρρύνουν την αυτοέκφραση στοχεύουν στην ανθρώπινη επαφή, επικοινωνία και την ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων με την κοινότητα, φορείς, κ.α.

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΑ | ATHENS ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SENIOR CARE ΒΟΥΛΑΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

11:00-20:00

Τρίτη

11:00-20:00

Τετάρτη

11:00-20:00

Πέμπτη

11:00-20:00

Παρασκευή

11:00-20:00

Σάββατο

11:00-20:00

Κυριακή

11:00-20:00

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed