Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
Διαφήμιση

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙ | ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΠΛΑΤΩΝ

Η τεχνική, η εμπειρία και η καλή σχέση μεταξύ ιατρού και ασθενούς είναι οι κυριότεροι παράγοντες για την επίλυση των προβλημάτων υγείας. Ο γενικός χειρουργός Dr Ζαφείρης Πλάτων παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με κυριότερες τις χειρουργικές παθήσεις πρωκτού, τη λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, την κύστη κόκκυγα με laser, τη λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή, τις παθήσεις θυρεοειδούς αδένα, τη χειρουργική θεραπεία των κιρσών, τη χειρουργική μαστού, τις χειρουργικές παθήσεις λεπτού και παχέως εντέρου και την πλαστική βουβωνοκήλης με την κλασική και τη λαπαροσκοπική μέθοδο.

Σήμερα, η τεχνική, η εμπειρία και η καλή σχέση ιατρού – ασθενούς είναι παράγοντες που βοηθούν στη επίλυση των προβλημάτων υγείας κυρίως στο χειρουργικό τομέα, με αποτέλεσμα ανώδυνη έκβαση, ταχύτατη ανάρρωση, γρήγορη επάνοδο στην εργασία του, άριστα αποτελέσματα χωρίς μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Ο Dr Ζαφείρης Πλάτων γενικός χειρουργός δραστηριοποιείται στην Αθήνα με ιατρεία στο Πικέρμι και το Περιστέρι. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο ιατρικής και χειρουργικής της Μπολόνια. Απέκτησε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Διατέλεσε διευθυντής του χειρουργικού τμήματος από 1998 έως το 2005 στη γενική κλινική “Ταξιάρχαι” και από το 2005-2015 στη γενική κλινική ‘’Νέο Αθήναιον’’. Από το 1990 έως και σήμερα είναι ειδικευμένος χειρουργός στην ΕΛ. ΑΣ. με το βαθμό του στρατηγού, συνεργάτης στο νοσοκομείο “Υγεία”, στο θεραπευτήριο “Μητέρα”, στο “Ιατρικό Κέντρο Αθηνών” και στο “Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου”.

2ο Ιατρείο: Ελευσινίων 21 & Πελοπίδα, Περιστέρι, Τηλ.2105735311


ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙ | ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΠΛΑΤΩΝ - doctors4u.gr
Διαφήμιση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:00-20:00

Τρίτη

17:00-20:00

Τετάρτη

17:00-20:00

Πέμπτη

17:00-20:00

Παρασκευή

17:00-20:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μάριος Τ. 31/05/2021 15:49
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Διαφήμιση

Πολύ καλός γιατρός!!!

Διαφήμιση