Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ | ΝΙΚΟΛΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Μετά από 17 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο έχω την όρεξη και την τεχνογνωσία να προσφέρω πίσω στη χώρα μου τις υψηλότερες υπηρεσίες Αιματολογίας.

Η εμπιστοσύνη από σημαίνοντα πρόσωπα του Ηνωμένου Βασιλείου και απλούς πολίτες όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση μου ως Αιματολόγου.

Η Αιματολογία είναι μια ειδικότητα που περιλαμβάνει κλινικά και εργαστηριακά ευρήματα που αφορούν καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του αίματος των ενήλικων και παιδιών και έχει παρουσιάσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία 20 χρόνια σε επίπεδο διάγνωσης , θεραπείας και παρακολούθησης ασθενών. Οι μοριακές εξελίξεις συνεχίζονται με φαινομενικό ρυθμό προσφέροντας εξαιρετικά ευαίσθητες μεθόδους για την ανίχνευση ασθενειών και, σε ορισμένες διαταραχές, προοπτικές θεραπείας μέσω στενευμένης η γονιδιακής θεραπείας. Η αγάπη μου για την Αιματολογία πηγάζει απ’ το γεγονός της συνεχούς επαφής με τον ασθενή και την οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης και επικοινωνίας για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα της διάγνωσης και αντιμετώπισης της νόσου. Μετά από 17 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας εκπαιδευτεί στα τρία μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αγγλίας και έχοντας διατελέσει συντονιστής διευθυντής του τμήματος Αιματολογίας και Μεταμόσχευσης μυελού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Heartlands Birmingham και Τομεάρχης Αιματολογίας και Ογκολογίας σε όλη την περιφέρεια του Birmingham έχω την όρεξη και την τεχνογνωσία να προσφέρω πίσω στη χώρα μου τις υψηλότερες υπηρεσίες Αιματολογίας. Ως Συντονιστής Διευθυντής αισθάνομαι περήφανος για την κατάκτηση του βραβείου της κλινικής ομάδας της χρονιάς στο Birmingham το 2019.

Έχοντας δημοσιεύσει άρθρα σε αναγνωρισμένα διεθνή περιοδικά με υωηλο impact factor και συμμετέχοντας ανελλιπώς στα μεγαλύτερα διεθνή αιματολογικά συνέδρια παρουσιάζοντας τις επιστημονικές παρατηρήσεις της κλινικής της Αιματολογίας και των μεταμοσχεύσεων της οποίας ηγήθηκα για 6 χρόνια διατηρώ τις επιστημονικές διασυνδέσεις με τα μεγαλύτερα κέντρα της Βρετανίας για τη συνεχή ενασχόληση μου με την έρευνα. Επίσης έχω προσκληθεί για τη συγγραφή κεφαλαίων σε βιβλία αναφοράς. Θεωρώ ότι η δια βίου μάθηση και η προσήλωση στις ανάγκες του ασθενή μαζί με την κλινική εμπειρία που αποκόμισα στα νοσοκομεία της Βρετάνιας τόσο στο κλινικό κομμάτι οσο και στον τομέα της διοίκησης αποτελούν το βασικούς πυλώνες εμπιστοσύνης και επιτυχίας στο κλινικο μου έργο. Η εμπιστοσύνη από σημαίνοντα πρόσωπα του Ηνωμένου Βασιλείου και απλούς πολίτες όλα αυτά τα χρόνια αναθέτοντας μου τη θεραπεία απαιτητικών και πολύπλοκων παθήσεων αποτελεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση μου ως Αιματολόγο.

Αιματολογικές Παθήσεις:

 • Αναιμία, λευκοπενία, θρομβοπενία
 • Απλαστική αναιμία και Παροξυσμική νυχτερινή αιμοσφαιρινουρία PNH
 • Διαγνωστικές εξετάσεις στον αιματολόγο
 • Διαταραχές αιμόστασης και πηκτικού μηχανισμού
 • Λεμφώματα – Λεμφαδενοπάθεια – Σπληνομεγαλία
 • Μεταμοσχεύσεις και Κυτταρική θεραπεία
 • Μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα
 • Οξεία λευχαιμία
 • Περιφερικές και κεντρικές γραμμές Hickman line PICC line
 • Πολλαπλούν Μυέλωμα
 • Υψηλές τιμές αιματοκρίτη, λευκών αιμοσφαιρίων & αιμοπεταλίων
 • Χρόνια Λευχαιμία

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ | ΝΙΚΟΛΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 20:00

Τρίτη

09:00 - 20:00

Τετάρτη

09:00 - 20:00

Πέμπτη

09:00 - 20:00

Παρασκευή

09:00 - 20:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Έλσα 23/02/2023 01:39
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Φανταστικός ιατρός.. Απόλυτα ευχαριστημένη