Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
Διαφήμιση

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ | ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ο Παθολόγος Μανούσος Τριαντάφυλλος λειτουργεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Νέα Ερυθραία.

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο Αργολίδας το 1976. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου Ρουμανίας. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στην Εσωτερική Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο «ΚΑΤ» Αττικής, όπου εξειδικεύτηκε σε πληθώρα επειγόντων και χρόνιων περιστατικών παθολογίας. Τώρα είναι έφορος του Τμήματος Παθολογίας της εταιρείας CrossBorderMedCare (τμήμα διεθνών ασθενών του Ομίλου Biomedicine – Μάρτιος 2017) και λειτουργεί ιδιωτικό ιατρείο γενικού ιατρού στο συγκρότημα ιατρείων «Doctors Plus» στη Νέα Ερυθραία Αττικής. .

Είναι εξωτερικός συνεργάτης των ιδιωτικών νοσοκομείων «Βιοκλινική Αθηνών», «Αττικό Θεραπευτήριο» και επιστημονικός συνεργάτης του Διαβητολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου «ΚΑΤ» Αττικής. Έχει παρακολουθήσει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Προνοσοκομειακή Επείγουσα Ιατρική Φροντίδα (Εθνικό Κέντρο Επείγουσας Βοήθειας -ΕΚΑΒ 2015) και ACLS (Advanced Cardiac Life Support 2014).

Έχει συμμετάσχει σε εισηγήσεις, ανακοινώσεις και διαλέξεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Καρδιαγγειακά Νοσήματα.

Σκοπός της λειτουργίας του ιατρείου του γενικού ιατρού είναι, πρώτον, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο ενός ολιστικού προτύπου φροντίδας, με επίκεντρο τις ανάγκες των ασθενών.

Υπηρεσίες ιατρείου: Ο γιατρός δέχεται ασθενείς ιδιωτικά στο ιατρείο του, ωστόσο είναι πιστοποιημένος για ηλεκτρονικές συνταγές φαρμάκων και εξετάσεις, μέσω του ΕΟΠΥΥ (ΕΟΠΥΥ). Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικών υγείας σε ενήλικες και παιδιά, για ανανέωση αδειών οδήγησης και για άδεια οπλοφορίας.

Πραγματοποιούνται επίσης προγραμματισμένες επισκέψεις κατ’ οίκον με δυνατότητα πραγματοποίησης ιατρικών ενεργειών (ηλεκτροκαρδιογράφημα, τοποθέτηση καθετήρων, αναρρόφηση εκκρίσεων), κλινική εξέταση, οξυμετρία, για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση των ασθενών στο χώρο τους σε χρόνιες, αλλά και επείγουσες περιπτώσεις.


ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ | ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - doctors4u.gr
Διαφήμιση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Θαλή Μιλήσιου 13, 3ος όροφος, Νέα Ερυθραία, Τ.Κ.14671

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed