Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | HEALTH NUTRITION ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Αναγνωρισμένη πτυχιούχος ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ονομάζεται ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ Η. ΜΑΡΙΑ όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το 2006 ολοκλήρωσε τις σπουδές της και την πρακτική εξάσκηση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Το διάστημα 2007-2010 εργάστηκε σε μεγάλο αθλητικό κέντρο ενώ παράλληλα πρόσφερε εθελοντικές εργασίες σε διάφορες αθλητικές ομάδες. Ασχολήθηκε με την ψυχολογία της διατροφής σε ερευνητικό επίπεδο και κατέχει σημαντικό ερευνητικό και κλινικό έργο κυρίως σε θέματα παχυσαρκίας, διαβήτη, και ορμονικές διαταραχές. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με διάφορα θέματα διατροφής. Έχει κάνει αρκετές ομιλίες με στόχο την προώθηση και εκπαίδευση του σύγχρονου τρόπου διατροφής.

Το διάστημα 2009-2010 ολοκλήρωσε σπουδές ως personal trainer και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με θέμα την αθλητική και φυσική αγωγή με σκοπό τη σωστή καθοδήγηση του διαιτώμενου. Λίγο αργότερα ολοκλήρωσε κάποια ειδικά σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής ώστε να μεγαλώσει η γκάμα διατροφικών επιλογών για να κρατάει το ενδιαφέρον του διαιτώμενου.

Το 2011 ίδρυσε το δικό της ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ, όπου και διευθύνει. Αρθρογραφεί συχνά σε περιοδικά και εφημερίδες για θέματα διατροφής που σχετίζονται με την άθληση, την ψυχολογία, παιδί και συμπεριφορά. Αποτελεί ενεργό μέλος στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.

Προτείνει ένα νέο υπερσύγχρονο τρόπο διατροφής βασισμένο στην κρητική διατροφή αντιμετωπίζοντας ασθένειες που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής μας, όπως το περιττό βάρος, το ζάχαρο, ουρικό οξύ, καρδιαγγειακά νοσήματα, χρόνιες μη κλινικές φλεγμονοπάθειες, προβλήματα γονιμότητας και διάφορες μορφές καρκίνου.

Το κέντρο διατροφικής ισορροπίας εξειδικεύεται στη διατροφική κάλυψη αναγκών σε άτομα όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά έως και τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Παρέχει σχεδιασμό εξατομικευμένων διαιτολογίων τόσο για φυσιολογικές όσο και για παθολογικές καταστάσεις.

Στη κάθε συνεδρία διάρκειας 45΄λαμβάνεται το ατομικό διαιτολογικό ιατρικό ιστορικό, γίνεται ανάλυση σύστασης σώματος με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, έπειτα, σωματομετρήσεις και τέλος διαμορφώνεται το ατομικό διαιτολόγιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εξεταζόμενου. Ωστόσο, κατά τις συνεδρίες καταγράφεται η εξέλιξη του εξεταζόμενου και γίνονται μίνι εκπαίδευση διατροφικής συμπεριφοράς και ανανέωση διαιτολογίου.

Χαρακτηριστικό μας είναι η ανανέωση και μεταφορά των γνώσεων μας.

Υπηρεσίες:

  • Πρόληψη Παχυσαρκίας
  • Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας
  • Παιδική Παχυσαρκία
  • Αύξηση Βάρους
  • Ανορεξία/Βουλιμία
  • Κατ΄οίκον παρακολούθηση

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | HEALTH NUTRITION ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:67
Σήμερα: 1

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:30 - 16:00

Τρίτη

16:00 - 21:00

Τετάρτη

16:00 - 21:00

Πέμπτη

08:30 - 16:00

Παρασκευή

16:00 - 21:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Δώρα Τ 22/05/2022 16:50
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Αποτελεσματική!!!! Την προτείνω