Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ | ΓΚΕΡΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η Γκέρκη Ελευθερία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη του Αγρινίου. Σπούδασε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Διατροφής & Διαιτολογίας Κρήτης (2013) και συνέχισε στο Εθνικό Καποδιστριακό Ίδρυμα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την ειδίκευση της στην «Παιδική Παχυσαρκία» (2014). Παράλληλα με τις σπουδές ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία εθελοντικά στο χώρο της Διατροφής & Διαιτολογίας και είναι εγγεγραμμένο μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ).

Η Πτυχιακή ερευνητικής της μελέτη είχε θέμα «Συσχέτιση της εικόνας σώματος και των διατροφικών συνηθειών ανάμεσα στους φοιτητές του τμήματος Διατροφής και
Διαιτολογίας, Σητείας και στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ηρακλείου».

Ολοκλήρωσε της πρακτικής άσκησης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ειδικεύτηκε στην παχυσαρκία, στη νευρική ανορεξία αλλά και στην Διατροφή στο Σακχαρώδη Διαβήτη, από τον καθηγητή πανεπιστημίου, κ. Καλικάκη.

Από το 2013 ως και σήμερα κινείται στο χώρο της διατροφής και της Διαιτολογίας αλλά και σε γυμναστικούς συλλόγους ως ελεύθερος επαγγελματίας, έχοντας στο ενεργητικό της τη διαχείριση ενός μεγάλου πελατολογίου (ενήλικες & παιδιά) και αναλαμβάνοντας φυσιολογικές, παθολογικές καταστάσεις (υπέρταση, ευερέθιστο έντερο, πολυκυστικές κ.α), εγκυμοσύνη, αύξηση βάρους και αθλητική διατροφή.

Πραγματοποίησε ομιλίες εθελοντικά σε τοπικά και μη σχολεία πάνω σε θέματα διατροφής, συμβουλευτικής διατροφής και ενημέρωσης, ενώ ήταν ομιλήτρια στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο (2016) και οργανώθηκε από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με Θέμα «Μαθαίνω για το Διαβήτη» καλύπτοντας το θέμα της διατροφής στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

Το Νοέμβριο του 2016 ολοκλήρωσε την ειδίκευση της πάνω στη Διατροφογενετική με εξιδανικευμένα σεμινάρια. Μέσω αυτής της νέας επιστήμης, δίνεται η δυνατότητα ο κάθε άνθρωπος να ανακαλύπτει το γενετικό του προφίλ (DNA) και η διατροφή του αλλά και οι συνήθειες του να προσαρμόζονται καθαρά πάνω στα γονίδια του.

Συνεχή παρακολούθηση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων που πραγματοποιούνται στο τομέα της Διαιτολογίας, Ψυχολογίας και της Υγείας από το 2011 έως και σήμερα.

Στόχος είναι μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα, σωστή ενημέρωση, καθοδήγηση, εκπαίδευση και ψυχολογική στήριξη και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, να γίνει επίτευξη της απώλεια βάρους αλλά και διατήρηση της απώλειας των κιλών στη συνέχεια σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη – ασθενή.

Στο διαιτολογικό μας γραφείο παρέχονται:

 • Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για ενήλικες, παιδιά, εφήβους και άτομα τρίτης ηλικίας, σχεδιασμένα με βάση τις προσωπικές απαιτήσεις, ανάγκες και συνήθειες για καλύτερα και σίγουρα αποτελέσματα.
 • Διατροφικές συστάσεις και διαιτολόγια κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού καθώς και για αθλητές.
 • Διατροφική αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων όπως Παχυσαρκία, Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπέρταση, Υπερλιπιδαιμίες, Καρδιαγγειακά, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, Διαταραχές θυρεοειδούς κ.ά.

Τα μηχανήματα μέτρησης και ανάλυσης σώματος, είναι τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνουν:

 • Αξιολόγηση βάρους και Διατροφικής Κατάστασης
 • Εκτίμηση Λιπώδους Μάζας Σώματος (μέτρηση δερματικών πτυχών)
 • Λιπομέτρηση – Ανάλυση Σύστασης Σώματος
 • Μέτρηση μυϊκής μάζας
 • Μέτρηση λιπώδους μάζας και Σπλαχνικού λίπους
 • Εκτίμηση υγρών σώματος και Οστικής πυκνότητας
 • Εκτίμηση βασικού μεταβολισμού και μεταβολικής ηλικίας
 • Διατροφή Εγκυμοσύνης & Θηλασμού
 • Διατροφή για παθολογικές καταστάσεις (Διαβήτη – Διαταραχές εντέρου)

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ | ΓΚΕΡΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:18
Σήμερα: 0

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Δανάη 10/07/2023 14:30
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Απίστευτη! Εξαιρετική και σαν επιστήμων και σαν άνθρωπος!