Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | NUTRI CARE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η Αναστασία Παπαδοπούλου αποφοίτησε το 2001 από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πανεπιστημιακή της διατριβή αφορούσε τις παθήσεις του Γαστρεντερικού Συστήματος και τη διαιτολογική τους αντιμετώπιση.

Έχει εκπαιδευτεί σε πέντε Δημόσια Νοσοκομεία της Αθήνας στη διαιτολογική αντιμετώπιση διάφορων κλινικών περιπτώσεων κι έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για την Ψυχολογική υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από ανορεξία και βουλιμία.

Από το 2001 διατηρεί το προσωπικό της γραφείο, ενώ από το 2003 εργάζεται ως Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στην Κλινική «Υγείας Μέλαθρον» του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας.

Από το 2005 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Παθολογίας κου. Μουντοκαλάκη. Είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ Διαιτολογίας. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων. Είναι επίσης μέλος της «Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου», της «Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας», της «Ελληνικής Εταιρίας Κλινικής Διατροφής και Μετβολισμου – GRESPEN», της «Ευρωπαϊκής Εταιρίας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού – ESPEN» και της «Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρίας».

Από το 2010 είναι μέλος του Κέντρου Παχυσαρκίας (www.obese.gr), υπεύθυνη για την προεγχειρητική και μετεγχειρητική παρακολούθηση των ατόμων που υποβάλλονται σε χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Έχει εκπαιδευτεί στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (ISO 22000) και την ισχύουσα σχετική νομοθεσία και από το 2012 έχει αναλάβει ρόλο Συντονίστριας Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, κατά τη διαδικασία σχετικής πιστοποίησης της Κλινικής «Υγείας Μέλαθρον».

Το 2015 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την περίοδο 2019 – 2020 εξειδικεύθηκε σε θέματα Αθλητικής Διατροφής, με την παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων.

Η μεγάλη κλινική εμπειρία, καθώς και η παρακολούθηση και συμμετοχή σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Ιατρικά και Διαιτολογικά Συνέδρια, της επιτρέπουν να γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση των κλινικών περιστατικών, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με καρδιολογικά νοσήματα, διαβήτη, παχυσαρκία και καρκίνο.

Υπηρεσίες:

  • Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού
  • Αντιμετώπιση Κλινικών Περιστατικών
  • Ατομικά Προγράμματα Διατροφής
  • Παιδική Παχυσαρκία
  • Διατροφική Εκπαίδευση
  • Παρουσιάσεις – Ομιλίες
  • Ανάλυση Σωματικής Σύστασης
  • Οικογενειακά Προγράμματα Διατροφής
  • Εξ΄Αποστάσεως Συνεδρίες
  • Κατ΄οίκον Επισκέψεις

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | NUTRI CARE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

15:00 - 22:00

Τρίτη

ΚΛΕΙΣΤΑ

Τετάρτη

15:00 - 22:00

Πέμπτη

ΚΛΕΙΣΤΑ

Παρασκευή

15:00 - 22:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Δέσποινα 30/10/2022 19:35
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Εξαιρετική. Με κρατάει στην καλύτερη μου φόρμα!!!