Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΑΚΑ | ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις, ο το Διαγνωστικό Κέντρο Αττική Διάγνωση στον Γέρακα Αττικής εφαρμόζει τεχνολογία νέας γενιάς στον ιατρικό τομέα και τελευταίας γενιάς ψηφιακά μηχανήματα, με εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος.

Στο Διαγνωστικό Κέντρο Αττική Διάγνωση. Το ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης και το διοικητικό προσωπικό, φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και ιατρικής φροντίδας προς όλους όσους μας επισκέπτονται καθημερινά. Τα κέντρα μας διαθέτουν συμβάσεις με ΕΟΠΠΥ καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Η μακροχρόνια εμπειρία του ιατρικού και επιστημονικού δυναμικού, η συνεχής ενημέρωση σε όλες τις εξελίξεις της ιατρικής, η κορυφαία ιατρική τεχνολογία και οι άριστες συνθήκες εξυπηρέτησης, διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας στο σύγχρονο χώρο υγείας.

Υπηρεσίες:

ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚO-ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Εξετάσεις:

  • Αιματολογικές
  • Βιοχημικές
  • Μικροβιολογικές
  • Ορμονολογικές
  • Ανοσολογικές
  • Μοριακής Βιολογίας
  • Καρκινικοί Δείκτες
  • Check Up

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΚΡΑΜΠΟΒΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ
ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Περιοχές Εξυπηρέτησης
Γέρακας, Πεντέλη, Βριλήσσια, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή


ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΑΚΑ | ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

06:30-21:00

Τρίτη

06:30-21:00

Τετάρτη

06:30-21:00

Πέμπτη

06:30-21:00

Παρασκευή

06:30-21:00

Σάββατο

08:00-14:30

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ερμού 10 & Κλεισθένους 219 (Έναντι Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ)

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Πέτρος 01/12/2021 22:20
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Εξαιρετικό εργαστήριο με, κυρίως, άκρως ευγενικό ιατρικό προσωπικό. Ο κύριος Χρήστος όχι απλώς μας εξυπηρέτησε, όχι μόνον φάνηκε άριστος επαγγελματίας και συνετός ιατρός, αλλά φέρθηκε με ιδιαίτερη φιλικότητα στον υιό μου, ο οποίος εξετάστηκε με rapid test. Καθ’όλη τη διάρκεια της αναμονής μας, μάς φέρθηκε κόσμια, φιλικά και με σεβασμό, ενώ με συγκίνησε ανοίγοντας την τηλεόραση και τον κλιματισμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μικρού μου υιού.
Την περασμένη εβδομάδα, αντίστοιχη επαγγελματικοτητα και ανάλογη συμπεριφορά μάς έδειξε και η κυρία Εύα. Εξαιρετική επικοινωνιακά, ο υιός μου ένιωσε όμορφα με τις κουβέντες της κάνοντας (και πάλι) το rapid test.
Συνάμα, και ο χώρος είναι εξαιρετικός. Φιλικός και “ζεστός”, τοσο στο σαλόνι αναμονής, όσο στο Γραφείο και στο Ιατρείο. Γενικώς το περιβάλλον εκπέμπει φιλικότητα και αποπνέει εμπιστοσύνη.

Μαρία Ρήγου 10/09/2021 23:42
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Ο κύριος Χρήστος ο υπεύθυνος του εργαστηρίου με εξυπηρετεί με τρομερή ταχύτητα και ευγένεια! Είχα τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου σε λιγότερο από 2 ώρες !! Απίστευτη ταχύτητα και τρομερή αξιοπιστία! Σας ευχαριστώ πολύ!!

Υπάρχουν 2 επόμενες βαθμολογίες Επισκόπηση Επόμενων Αξιολογήσεων