Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ | ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Λαγογιάννη Ειρήνη είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και διατηρεί ιατρείο στη Γλυφάδα. Ειδικεύεται στην κλινική, αισθητική και επεμβατική δερματολογία ενηλίκων καθώς και παιδιών.

Το δερματολογικό ιατρείο της Κας Λαγογιάννη στη Γλυφάδα είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία και αναβαθμίζονται συνεχώς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο και ομορφότερο όργανο του σώματος. Καθρεπτίζει την υγεία του οργανισμού μας και παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Κάθε τετραγωνικό εκατοστό του δέρματος σας περιέχει εκατομμύρια κύτταρα και πολλές ειδικές νευρικές απολήξεις, για να αντιλαμβάνεστε τη ζέστη, το κρύο και τον πόνο.

Επιπλέον, το δέρμα περιέχει σμηγματογόνους αδένες, θυλάκια τριχών και ιδρωτοποιούς αδένες. Ένα πολύπλοκο δίκτυο αιμοφόρων αγγείων θρέφει αυτή την πολύπλοκη δομή. Ο δερματολόγος, ως ο κατεξοχήν ειδικός πάνω σε ζητήματα υγείας και αισθητικής του δέρματος, προσφέρει σε αυτούς τους τομείς την τεχνογνωσία και την επιστημονική του κατάρτιση.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες του ιατρείου μας με κορυφαία τεχνολογία και κατάρτιση…

Το άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής LaDerma, σας καλωσορίζει σε ένα ιατρικό κέντρο συνολικής ευεξίας, όπου μπορείτε να αφεθείτε στα θεραπευτικά αγγίγματα εξειδικευμένων επαγγελματιών για όλες τις αισθητικές θεραπείες.


ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ | ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:258
Σήμερα: 0

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Παναγιωτής Π. 31/01/2023 10:38
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Πολύ καλή γιατρός και αποτελεσματική