Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΛΑΛΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ MD, MSc

Ο Στέργιος Ν. Λάλλος γεννήθηκε στην Νυρεμβέργη Γερμανίας το 1978. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική στην Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ανακατασκευή των αρθρώσεων (αρθροπλαστικές), την μικροχειρουργική και χειρουργική της άκρας χείρας, τις αθλητικές κακώσεις και την Παιδο-Ορθοπαιδική. Απέκτησε MSc (Μεταπτυχιακό) στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών (Οστεοπόρωση) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με Διπλωματική εργασία «Γενετική της Οστεοαρθρίτιδας».

Διετέλεσε έμμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης της Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βασικό αντικείμενο την χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και τις αρθροπλαστικές και πλήρες κλινικό, ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο (προπτυχιακοί φοιτητές 5ου έτους της Ιατρικής Αθηνών). Μετεκπαιδεύτηκε στο εξωτερικό στην ATOS Klinik (Heidelberg Γερμανίας) και στην Ortopaedische Klinik Bern – Salem Spital (Βέρνη Ελβετίας), όπου κατόπιν εργάσθηκε και ως επιμελητής (Oberarzt) με πλήρες κλινικό και χειρουργικό έργο.

Εξειδικεύτηκε στην χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων (γόνατο, ισχίο, ώμος) με στόχο την ανακατασκευή τους (βιολογική θεραπεία, διορθωτική οστεοτομία, αρθροπλαστική και αναθεώρηση). Εργάσθηκε πάνω σε χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας (MIS – minimally invasive surgery), καθώς και σε τοποθέτηση εξατομικευμένης αρθροπλαστικής κατόπιν παραγγελίας (Custom made arthroplasty) και 3D CAD/CAM planning. Επίσης εξειδικεύτηκε στις αρθροσκοπική χειρουργική του ισχίου, του γόνατος και του ώμου καθώς και στις αθλητικές κακώσεις αυτών.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2014, άνοιξε το Ιδιωτικό του Ιατρείο στην Αγία Παρασκευή Αττικής και ξεκίνησε συνεργασία με το ΙΑΣΩ General στην Αθήνα, αποτελώντας μέλος της Γ΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής (αρθροπλαστική Ισχίου με τη μέθοδο AMIS, αρθοπλαστική γόνατος). Συνεργάζεται επίσης με το Ιατρικό Κέντρο και το Ε. Ντυνάν Hospital Center. Ο Στέργιος Ν. Λάλλος διατελεί επί σειρά ετών μέλος Επιστημονικών Εταιρειών όπως ΕΑΕ, AGA, AO, ESSKA, έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπηρεσίες:

  • Αθλητικές κακώσεις
  • Αρθροπλαστική ώμου, γόνατος και ισχίου
  • Αρθροσκοπική χειρουργική ώμου
  • Αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος
  • Εξειδικευθείς στη Χειρουργική Ισχίου, Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων
  • Πιστοποιημένος για συνταγογράφηση φαρμάκων, Εξετάσεων και Παροχών ΕΟΠΥΥ
Επισκέψεις:211
Σήμερα: 0

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μαργαρίτα Λ. 27/10/2020 20:25
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Υπέροχος ανθρωπος και εκπληκτικός επιστήμων!!!