Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ΠΑΝΔΩΡΟΝ ΣΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Το «Πάνδωρον» είναι εμπνευσμένο από τον μύθο της Πανδώρας, που σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν η πρώτη θνητή γυναίκα. Λέγεται πως η Πανδώρα ανοίγοντας το Κουτί της, άφησε να ξεχυθούν στον κόσμο όλα τα δεινά: η απόγνωση, η θλίψη, η ασθένεια, ο πόνος και ό,τι μπορούσε να προκαλέσει στους ανθρώπους λύπη και απογοήτευση. Όμως, κρυμμένη στον πάτο του κουτιού και κάτω από όλες τις δυστυχίες, βρισκόταν η Ελπίδα. Ευτυχώς η Πανδώρα πρόλαβε και την κράτησε μέσα στο κουτί πριν καταφέρει να αποδράσει. Η ερμηνεία του Αισχύλου λέει πως αυτή η κίνηση σημαίνει ότι η Ελπίδα είναι το Δώρο που απέμεινε στους ανθρώπους.

Ο μύθος αυτός συμβολίζει την ανθρώπινη ζωή. Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή ανοίγουμε το Κουτί μας. Βιώνουμε τον πόνο, την ματαιότητα, την απογοήτευση και την αρρώστια. Τότε είναι που έρχεται το Δώρο της Ψυχοθεραπείας: η αναζήτηση και η εύρεση της Ελπίδας, που βρίσκεται κρυμμένη μέσα μας και περιμένει να την ανακαλύψουμε.

Η Ελπίδα είναι το όνειρο, η υπομονή και η πίστη ότι όλα κάποτε θα αλλάξουν. Είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να συνεχίζουν.

Έτσι, λοιπόν, το Πάνδωρον δημιουργήθηκε για να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά στην αυτογνωσία, την γαλήνη και την ισορροπία που αποζητά ο καθένας στην ζωή του.

Στην αρχαία μυθολογία, η πεταλούδα ήταν το σύμβολο της Ψυχής. Συμβολίζει την αλλαγή, την εξέλιξη και την μεταμόρφωση. Ξεκινάει την ζωή της σε μορφή κάμπιας, μετατρέπεται σε χρυσαλίδα και αναγεννιέται ως όμορφη πεταλούδα. Η πορεία της πεταλούδας συμβολίζει την προσπάθεια που οφείλει να κάνει κάθε άνθρωπος για να βιώσει την αλλαγή και να νιώσει την ελευθερία.

Υπηρεσίες:

  • Ψυχοθεραπεία
  • Παιγνιοθεραπεία (Play Therapy)
  • Συμβουλευτική Γονέων
  • Διαδικτυακή Ψυχοθεραπεία-Συμβουλευτική
  • Θεραπευτικές Ομάδες
  • Πρόγραμμα Μαθαίνω να Αγαπώ την Μάθηση
  • Μαθησιακή Αξιολόγηση

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ΠΑΝΔΩΡΟΝ ΣΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed