Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ | ΜΠΙΤΣΑΚΟΥ ΕΥΗ

Η κα Μπιτσάκου Εύη είναι Ψυχολόγος/Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Γλυφάδα. Διαθέτει Διδακτορικό στην αναπτυξιακή ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Southampton της Μ. Βρετανίας και Μεταπτυχιακό στην αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία από το Πανεπιστήμιο Durham της Μ. Βρετανίας. Έχει εκπαιδευτεί στην EMDR μέθοδο Τραυματοθεραπείας και είναι εκπαιδευόμενη στην προσέγγιση NARM– ΝευροΘυμικό Σχεσιακό Μοντέλο. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένη στην Δοκιμασία ΠΑΙΣ – Πρώιμη Ανίχνευση Διαταραχών Επικοινωνίας Αυτιστικού Φάσματος.

Η ψυχολόγος τα τελευταία χρόνια είναι εξωτερικός συνεργάτης του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Παιδικά Χωριά SOS» και της ΜΚΟ «Εξέλιξη Ζωής». Επίσης, είναι καθηγήτρια ψυχολογίας στο Κολέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS, καθώς και εξωτερικός συνεργάτης ως παιδοψυχολόγος στον παιδικό σταθμό «Το σπίτι που γελάει» στη Βάρκιζα. Στο παρελθόν έχει εργασθεί στο Ψυχολογικό Κέντρο Αναπτυξιακών και Μαθησιακών Δυσκολιών «Άρση», με ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας, άγχος, χαμηλή αυτοεκτίμηση, δυσκολία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Επίσης επί σειρά ετών έχει εργασθεί στην Εταιρεία Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Θάνατο και την Απειλητική για τη Ζωή Αρρώστια, «Μέριμνα», όπου έχει λάβει πλούσια εμπειρία στην στήριξη παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε θέματα απώλειας.

Τέλος, έχει πάρει μέρος και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, έχει αρθρογραφήσει σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού και είναι μέλος πολλών συλλόγων όπως του συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων, της ελληνικής εταιρίας μελέτης διαταραχής ελλειμματικής προσοχής Υπερκινητικότητα και έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος και Ταμείας του Μ.Κ.Ο. Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης σε Καταστάσεις Μαζικών Καταστροφών».

Η κ. Μπιτσάκου αναλαμβάνει κατόπιν ραντεβού παιδιά, εφήβους και ενήλικες για ατομική ψυχοθεραπεία, καθώς και συμβουλευτική γονέων.


ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ | ΜΠΙΤΣΑΚΟΥ ΕΥΗ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:831
Σήμερα: 1

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-13:00 & 17:00-21:00

Τρίτη

Κλειστά

Τετάρτη

9:00-13:00 & 17:00-21:00

Πέμπτη

15:30-19:30

Παρασκευή

Κλειστά

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ανδρέα Παπανδρέου 128, Γλυφάδα, Τ.Κ.16561

GPS:

37.8798717, 23.7586576

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Χάρης 26/07/2021 08:37
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Πολύ καλή και καταρτισμένη στον τομέα της

Anna 05/07/2021 16:29
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Απλά εξαιρετική!

Υπάρχουν 2 επόμενες βαθμολογίες Επισκόπηση Επόμενων Αξιολογήσεων