Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ

Με γνώμονα το δίπτυχο ικανοποίηση & ασφάλεια του ασθενή, η ομάδα του Πλαστικού χειρουργού Παναγιώτη Μάνταλου αποτελείται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρική υποστήριξη και φροντίδα τόσο κατά τη διάρκεια της επέμβασης, όσο και κατά το μετεγχειρητικό στάδιο.

Ο ιατρός Παναγιώτης Μάνταλος εδώ και 20 χρόνια ασκεί με συνέπεια και προσήλωση την ειδικότητα της Πλαστικής χειρουργικής.

Ολοκληρώνοντας με υποτροφία τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1986 και συνεχίζοντας την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Μυκόνου, εργάζεται ως ειδικός ιατρός σε νοσοκομεία της Ελλάδας, της Μεγάλης Βρετανίας και των Η.Π.Α.

Τον Δεκέμβριο του 1996 λαμβάνει τον τίτλο ειδικότητας της Πλαστικής χειρουργικής, συνεχίζει στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής χειρουργικής, του 6ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών (Ογκολογικό Νοσοκ. ΙΚΑ “Γ. Γεννηματάς”). Μετά την συγχώνευση του Νοσ. με το Αντικαρκινικό Νοσ. “’Aγιος Σάββας” Αθηνών, αποσπάστηκε στο Γεν. Νοσ. Μαιευτ. “ΕΛΕΝΑ Βενιζέλου”. Συγχρόνως διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο ενώ συνεργάζεται με έναν αριθμό ιδιωτικών κλινικών.

Ασκώντας με ζήλο την ευρεία γκάμα της Πλαστικής χειρουργικής συμμετέχει σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων αναπτύσσοντας τις γνώσεις σε όλες τις νέες εξελίξεις και καινούριες τεχνικές της Πλαστικής χειρουργικής.


ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed