Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ | ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ειδικός ορθοδοντικός Νικόλαος Χ. Σπυρόπουλος είναι εξειδικευμένος σε μεθόδους και εφαρμογές, επεμβατικές ή μη, τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες παρέχοντας λύσεις για οποιοδήποτε ορθοδοντικό ή ορθογναθικό πρόβλημα. Η πολυετής πείρα του, η συνεχής κατάρτιση και η εξειδίκευση του εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα ή τη δυσκολία του περιστατικού.

Το ιατρείο μας αποτελεί ένα πρωτοπόρο κέντρο οδοντιατρικής που ασχολείται αποκλειστικά με την ορθοδοντική θεραπεία και είναι το πρώτο Invisalign platinum elite provider ιατρείο στην Πελοπόννησο και από τα πρώτα στην Ελλάδα.

Σε ένα όμορφο, άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ο κος Σπυρόπουλος χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές καθώς και υλικά κορυφαίας ποιότητας για την επίλυση των ορθοδοντικών προβλημάτων σας και τη βελτίωση της αισθητικής του προσώπου σας.

Εμπιστευτείτε μας και αποκτήστε ένα χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση!!!

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΔΙΑΦΑΝΗ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΑΟΡΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΟΡΘΟΓΝΑΘΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ


ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ | ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:380
Σήμερα: 0

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Μπιζανίου 5 & 28ης Οκτωβρίου., Πύργος, Ηλεία, Τ.Κ.27131

GPS:

37.67207209630727, 21.435669066465344

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ASimakopoulou Maria 16/12/2022 11:03
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Με την μέθοδο invisalign το χαμόγελο μου έγινε τέλειο!!!! Ο κ. Νίκος Σπυρόπουλος είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος . Η συνεργασία μας ήταν αψογη Το προσωπικό του ιατρείου είναι εξυπηρετικό, ευγενικό και πολύ συμπαθητικό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ρ. 20/10/2021 16:41
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Καταπληκτικός Ορθοδοντικός…!!!Με την μέθοδο invisalign το αποτέλεσμα είναι φοβερό.Ίσια δόντια,χωρις πόνο,χωρίς ταλαιπωρία και με άριστη συνεργασία,πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Υπάρχουν 1 επόμενες βαθμολογίες Επισκόπηση Επόμενων Αξιολογήσεων