Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ | ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Η καθαρή όραση και η εξαιρετική φροντίδα των ματιών είναι μόνο μια ματιά μακριά με τον αξιόπιστο Οφθαλμίατρό μας στην πόλη των Τρικάλων. Η όρασή σας είναι πολύτιμη και η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών ματιών μας είναι εδώ για να σας παρέχει την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας, διασφαλίζοντας την υγεία και τη διαύγεια της όρασής σας.

Ως κορυφαίοι Οφθαλμίατροι, ειδικευόμαστε στη διάγνωση και θεραπεία ενός ευρέος φάσματος οφθαλμικών παθήσεων και διαταραχών. Είτε χρειάζεστε μια τακτική οφθαλμολογική εξέταση, θεραπεία για θέματα που σχετίζονται με την όραση ή ακόμα και χειρουργικές επεμβάσεις, η τεχνογνωσία και η προηγμένη τεχνολογία μας διασφαλίζουν ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Στην υπερσύγχρονη κλινική μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες οφθαλμικές εξετάσεις για την αξιολόγηση της οπτικής σας οξύτητας, τον έλεγχο για πιθανές οφθαλμικές παθήσεις και την αξιολόγηση της συνολικής υγείας των ματιών σας. Οι Οφθαλμίατροι μας αφιερώνουν χρόνο για να ακούσουν τις ανησυχίες σας, να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να παρέχουν εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Η ομάδα μας γνωρίζει καλά τις τελευταίες εξελίξεις στη φροντίδα των ματιών, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης καταρράκτη, της διαχείρισης του γλαυκώματος και άλλων. Χρησιμοποιούμε διαγνωστικά εργαλεία αιχμής και χειρουργικές τεχνικές για την παροχή ακριβών και αποτελεσματικών θεραπειών, έχοντας πάντα κατά νου την άνεση και την ασφάλειά σας.

Πέρα από την ιατρική τεχνογνωσία, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε συμπονετική και με επίκεντρο τον ασθενή φροντίδα. Κατανοούμε ότι η επίσκεψη σε έναν Οφθαλμίατρο μπορεί μερικές φορές να είναι μια τρομακτική εμπειρία, αλλά να είστε βέβαιοι ότι το φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό μας θα σας εξασφαλίσει ότι αισθάνεστε άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Τα μάτια σας αξίζουν την καλύτερη διαθέσιμη φροντίδα και οι Οφθαλμίατροί μας είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση και ενίσχυση της όρασής σας. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με τον διάσημο Τρικαλινό Οφθαλμίατρό μας και ζήστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η τεχνογνωσία και η εξατομικευμένη φροντίδα μας στο ταξίδι σας για την υγεία των ματιών. Εμπιστευτείτε μας ότι θα είμαστε οι συνεργάτες σας στη διατήρηση σαφούς, ζωντανού οράματος για τα επόμενα χρόνια.

Υπηρεσίες:

  • Μυωπία
  • Καταρράκτης
  • Έλεγχος Σε Παιδιά
  • Έλεγχος Παθήσεων Της Ωχράς Κηλίδας
  • Οφθαλμολογική Εξέταση
  • OCT Αγγειογραφία
  • Παχυμετρία Κερατοειδούς
  • Γλαύκωμα
  • Εξέταση Παιδιών

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:30 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Τρίτη

08:30 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Τετάρτη

08:30 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Πέμπτη

08:30 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Παρασκευή

08:30 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Φιλελλήνων 22-24, Τρίπολη, Νομός Αρκαδίας, 22132, 2ος όροφος

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αναστασία 09/04/2024 09:30
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Εξαιρετικός γιατρός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Σωτηρης 30/07/2023 23:51
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Πολύ καλός γιατρός. Τον προτείνω