Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΩΛΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ | ΜΟΥΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΛΕΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Στο ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε όλα τα περιστατικά οδοντιατρικής και γενικότερα στοματολογικής φύσεως παρέχοντας ολοκληρωμένη περίθαλψη στον ασθενή χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα.

Το ιατρείο διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας μπορεί να καλύψει όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Στόχος του ιατρείου είναι η ανώδυνη και ποιοτική οδοντιατρική περίθαλψη με τις καλύτερες συνθήκες και πάντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Δεχόμαστε με ραντεβού, για δική σας κυρίως εξυπηρέτηση, αλλά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εξυπηρετούμε και έκτακτα περιστατικά, πάντα σε συνεννόηση με τον ασθενή.

Στην οδοντιατρική ισχύει ο κανόνας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Επισκεφτείτε δυο φόρες το χρόνο τον οδοντίατρο για προληπτικό έλεγχο και καθαρισμό των δοντιών.

Στο ιατρείο μας συζητούνται και αναλύονται οι κανόνες στοματικής υγιεινής που πρέπει να ακολουθεί ο κάθε ασθενής και παρουσιάζονται τα μέσα καθαρισμού των δοντιών και των ούλων, (οδοντόβουρτσες, μεσοδόντια βουρτσάκια, νήματα στοματικά διαλύματα κτλ.).


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΩΛΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ | ΜΟΥΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΛΕΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πάροδος Ανδρούτσου, Μώλος Φθιώτιδας, Τ.Κ.35009

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed