Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΟΣ | RONTIS HD HELLAS ΑΕ

Το όραμά μας
Το κέντρο αιμοκάθαρσης Rontis HD δημιουργήθηκε από ανθρώπους με γνώση και ευαισθησία έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό να προσφέρει στους νεφροπαθείς συνανθρώπους μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που φέρουν την υπογραφή και την εγγυήση του ομίλου Rontis.

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε
Το κέντρο αιμοκάθαρσης RONTIS HD είναι μέλος του ομίλου Rontis Corporation.

Η Rontis είναι μία ελβετική πολυεθνική ιατροφαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1986 από μία ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών με μακρά εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της υγείας. Όραμά της να παρέχει τις πλέον καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, αποβλέποντας στην κατάκτηση ηγετικού ρόλου στην παγκόσμια ιατροφαρμακευτική αγορά.

Το νεφρολογικό τμήμα της Rontis σε συνεργασία με τη FRESENIUS MEDICAL CARE παράγει αρτηριοφλεβικές γραμμές αιμοκάθαρσης, διανέμει αναλώσιμα υλικά αιμοκάθαρσης και διαθέτει κέντρα αιμοκάθαρσης στην Ελλάδα.

Η Rontis Corporation πρόσφατα έλαβε μια ακόμη απόφαση – κλειδί για την επέκταση της παραγωγικής της δραστηριότητας στον φαρμακευτικό τομέα, επενδύοντας 25 εκατομμύρια ευρώ στην ίδρυση ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα.

Ασφάλεια
Η ασφάλεια και η ευεξία των ασθενών βρίσκονται στο επίκεντρο των υπηρεσιών Υγείας της Rontis. Το κέντρο αιμοκάθαρσης Rontis HD προσφέρει υπηρεσίες αιμοκάθαρσης κορυφαίας ποιότητας στους ασθενείς, σ’ ένα άρτια εξοπλισμένο και ταυτόχρονα πολύ φιλικό περιβάλλον

Υπηρεσίες
Οι νεφρολόγοι της Rontis βρίσκονται στο πλευρό των ασθενών καθ όλη τη διάρκεια της βάρδιας τους και παραμένουν στη διάθεση κάθε ασθενούς όλο των 24ωρο είτε για μια απλή συμβουλή είτε για να την αντιμετώπιση ενός έκτακτου περιστατικού

Τοποθεσία
Το κέντρο αιμοκάθαρσης Rontis HD βρίσκεται στην πόλη του Λουτρακίου.


ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΟΣ | RONTIS HD HELLAS ΑΕ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρο

Τρίτη

24ώρο

Τετάρτη

24ώρο

Πέμπτη

24ώρο

Παρασκευή

24ώρο

Σάββατο

24ώρο

Κυριακή

24ώρο

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Παλαιά γέφυρα Λουτρακίου Κόρινθος

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed