Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΛΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ | ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ | ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος κ. Νίκος Κυριακόπουλος σας υποδέχεται με σκοπό την ενημέρωση σας για παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου και σχετίζονται με τη πρόληψη τη διάγνωση και θεραπεία.
Ο ιατρός Νίκος Κυριακόπουλος είναι Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Διευθυντής στο Γ.Ν. Αθηνών Μαιευτήριο ”Έλενα Βενιζέλου” με μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι εξειδικευμένος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Master of Science) στη Λαπαροσκοπική και Ελάχιστα Επεμβατική Γυναικολόγια (Minimally Invasive Gynecologic Surgery).

Κάθε χρόνο πραγματοποιεί μεγάλο αριθμό επεμβάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα της γυναικολογίας είτε με την κλασική μέθοδο είτε λαπαροσκοπικά. Όλες οι επεμβάσεις γίνονται με βάση τα διεθνή στάνταρντς. Η εφαρμόγη σύγχρονων και πρωτοποριακών μεθόδων έχει μειώσει μετεγχειρητικές συμφύσεις και μετεγχειρητικό πόνο έχει αισθητά καλύτερο κοσμητικό αποτέλεσμα, ταχύτερη ανάρρωση και επάνοδο του ασθενή στη φυσιολογική ζωή. Στις περισσοτερές περιπτώσεις απαιτείται μια ημέρα νοσήλεια.

Εγκυμοσύνη
Η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας απο τη πρώτη στιγμή εως τη τελευταία και αποτελεί μια περίοδο μεταβολών στον οργανισμό. Ο χρόνος ανάμεσα στη σύλληψη και τη γέννηση είναι γεμάτος απο αλλαγές σωματικές και συναισθηματικές. Για κάποιες γυναίκες η επίτευξη της εγκυμοσύνης είναι εύκολη και φυσική για άλλες οχι μέχρι να κρατήσουν στα χέρια τους το μωρό τους. Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη σωματική και πνευματική ​ανάπτυξη του εμβρύου. Η ψυχολογία της εγκύου φαίνεται να επηρεάζεται απο τις βίαιες ορμονικές αλλαγές με τις οποίες συνδέεται η εγκυμοσύνη. Οι εξετάσεις και η παρακολούθηση της επιτόκου είναι πολύ σημαντικές ώστε να γνωρίζουμε πόσο ομαλή είναι η εξέλιξει της εγκυμοσύνης και τι πρέπει να κάνουμε για να προλάβουμε τυχόν δύσκολες κατάστασεις. Η καθοδήγηση απο τον θεράποντα ιατρό, ο προγεννητικός έλεγχος και υπερηχογραφικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, η διατροφή της μέλλουσας μητέρας είναι διπλά σημαντικά καθώς απο αυτά εξαρτώνται η υγεία της εγκυμονούσας όσο και του εμβρύου.

Γυναικολογία
Γυναικολογία είναι ο κλάδος της ιατρικής που έχει ως βασικό αντικείμενο τη μελέτη του γυναικείου οργανισμού και του γυναικείου γενετικού συστήματος. Ο γυναικολογικός έλεγχος περιλαμβάνει το τεστ παπ , αφορά τη λήψη επιχρίσματος απο την επιφάνεια και το εσωτερικό του τραχήλου της μήτρας. Μετά ελέγχεται απο κυτταρολόγο για κυτταρικές αλλοιώσεις, αν το αποτέλεσμα είναι παθολογικό είναι αναγκαία η διενέργεια Κολποσκόπησης. Η Κολποσκόπηση είναι μια λεπτομερής εξέταση του κόλπου, του τραχήλου και της εξωτερικής επιφάνειας του αιδοίου εάν κριθεί απαραίτητο, γίνεται λήψη ιστού για βιοψία.

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ
εννοούνται οι καλοήθεις αλλά και κακοήθεις αλλοιώσεις που εντοπίζονται στον τράχηλο της μήτρας. Οι ποιό συχνές αλλοιώσεις που εντοπίζονται είναι α) Πολύποδες β) Ινομυώματα

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ
εννοούνται οι καλοήθεις και οι κακοήθεις παθήσεις που εντοπίζονται στην μήτρα οι ποιό συχνές είναι :
Ινομυώματα καλοήθη μορφώματα τα οποία εντοπίζονται στο τοίχωμα της μήτρας . το μέγεθος τους ποικίλλει απο λίγα χιλιοστά εως κάποια εκατοστά. Εντοπίζονται στο ενδομήτριο, στη κοιλότητα της μήτρας αλλά και στο εξωτερικό. Προκαλλούν συμπτώματα όπως αιμορραγία, αίσθημα βάρους ή πίεσης , δυσκολία στην επίτευξη κύησης και στη ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου κλπ. Αντιμεπίζονται χειρουργικά.
Πολύποδες είναι καλοήθεις σχηματισμοί στο τοίχωμα της μήτρας (ενδομητρικοί πολύποδες) το μέγεθος ποικίλει απο μερικά χιλιοστά εως λίγα εκατοστά. Αντιμετωπίζονται χειρουργικά μέσω επεμβατικής υστεροσκόπησης.

ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ
χαρακτηρίζεται απο την ανάπτυξη ενδομητρικού ιστού εκτός της ενδομητρικής κοιλότητας κυρίως στην ελάσσονα πύελο , στις ωοθήκες και στη κοιλιακή χώρα. Η ενδομητρίωση είναι μια σοβαρή αιτία υπογονιμότητας προσβάλλει γυναίκες μεταξύ απο 25 – 45 ετών με κύρια συμπτώματα δυσμηνόρροια , δυσπαρεύνια.

ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ
Κλιμακτήριος η φάση της διαδικασίας γήρανσης της γυναίκας, που περνά απο την παραγωγική ηλικία στη μη παραγωγική. Κατά τη διάρκεια αυτής ο κύκλος της γυναίκας παρουσιάζει ανωμαλίες και η ίδια αντιμετωπίζει συμπτώματα όπως εξάψεις , εφιδρώσεις, αυπνία κλπ.
Εμμηνόπαυση είναι μια φυσιολογική κατάσταση στην οποία εγκαθίσταται μόνιμη διακοπή της λειτουργίας των ωοθηκών, με αποτέλεσμα την απουσία εμμήνου ρύσεως.

Η λαπαροσκόπηση και η υστεροσκόπηση αποτελούν την ενδοσκοπική γυναικολογική χειρουργική.

ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ
είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος κατα την οποία μέσω ειδίκου ενδοσκοπίου, επισκοπείται η κοιλότητα της μήτρας με ακρίβεια , αξιοπιστία και ασφάλεια. Η υστεροσκόπηση χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και θεραπεία διαφόρων γυναικολογικών προβλημάτων όπως :
υπογονιμότητα
πολύποδες, ινομυώματα
συμφήσεις στο ενδομήτριο
ανώμαλη αιμορραγία της μήτρας
λήψη βιοψίας
Με την υστεροσκόπηση η διάγνωση γίνεται με ευχέρεια και ακρίβεια υπο άμεση όραση και διακρίνεται σε επέμβατική και διαγνωστική.

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ
είναι μια σύγχονη εξέταση με τη χρήση ειδικού ενδοδκοπίου, η οποία βοηθά στη διάγνωση και θεραπεία πολλών παθολογικών καταστάσεων του γεννητικού συστήματος της γυναίκας. Η μέθοδος, επιτρέπει στον γιατρό μία πλήρη εικόνα των ενδοκοιλιακών πυελικών οργάνων, από μικρές τομές που γίνονται σε συγκεκριμένα μέρη της κοιλιακής χώρας. Σε πολλές περιπτώσεις προτιμάται η λαπαροσκόπηση ως μέθοδος θεραπείας σύγχρονη και ασφαλείς.

Οι κύριες εφαρμογές της λαπαροσκόπησης στη Γυναικολογία είναι:

  • Διαγνωστική λαπαροσκόπηση για πυελικό άλγος ή για διερεύνηση υπογονιμότητας
  • Πλαστική σαλπίγγων, αφαίρεση ή απολίνωση σαλπίγγων.
  • Διάγνωση και θεραπεία έκτοπης κύησης.
  • Διάγνωση και θεραπεία της ενδομητρίωσης.
  • Αφαίρεση κύστεων ωοθήκης.
  • Αφαίρεση ινομυωμάτων.
  • Λαπαροσκοπική ολική ή υφολική υστερεκτομή, με ή χωρίς τα εξαρτήματα.

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος κ. Κυριακόπουλος θα σας ενημερώσει για την μέθοδο και την εφαρμογή της στη δική σας περίπτωση. Η πολυετή εμπειρία του στη διενέργεια λαπαροσκοπήσεων διευκολύνει στη σωστή επιλογή θεραπευτικής μεθόδου αλλά και στην αντιμετώπιση των παθολογίων.


ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΛΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ | ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πλατεία Έλενας Βενιζέλου 2 Αμπ/ποι, Αθήνα, 11521

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Χώρος
Πρόσβαση
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βικυ 10/04/2024 15:51
Τιμές
Χώρος
Πρόσβαση
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Ο καλύτερος γιατρός που είχα στο πρόβλημα μου άψογη αντιμετώπιση και θεραπεία τον ευχαριστώ πολύ

Αριστέα 03/03/2024 13:39
Τιμές
Χώρος
Πρόσβαση
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Ο κος Κυριακόπουλος με ανέλαβε όταν όλοι οι γιατροί μου γυρνούσαν την πλάτη. Ημουν δύσκολη περίπτωση, καθώς είχα πολλά προβλήματα. Τρίτη καισαρική…είχα θρομβοφιλία κ στην εγκυμοσύνη ανέβασα σακχαρο κ πίεση. Το χειρότερο όμως ήταν οτι είχα χαμηλά τον πλακούντα κ κινδύνευα με αιμορραγια, να χάσω το μωρό κ τη μήτρα μου.
Ο γιατρος με ανέλαβε, με πρόσεξε κ χάρις σ’αυτόν γέννησα στην ώρα μου κ όλα πηγαν τέλεια!
Εμένα με ΕΣΩΣΕ !!!
Ο καλύτερος γιατρός ….με διαφορά!!!

Υπάρχουν 31 επόμενες βαθμολογίες Επισκόπηση Επόμενων Αξιολογήσεων