Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΧΑΝΙΑ | OXYTECH LABS

Η εταιρία Oxytech Labs ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 στα Χανιά Κρήτης. Οι ιδρυτές, Ιάσονας Βλαμάκης και Χριστίνα Λιονουδάκη, ζευγάρι στη ζωή και στη δουλειά, έχοντας αποκτήσει μεγάλη τεχνική εμπειρία ο πρώτος και οργανωμένη διαχείριση η δεύτερη, ξεκίνησαν συντηρητικά το νέο εγχείρημά τους.

Η εταιρία ξεκίνησε σε ένα μικρό υπόγειο επισκευάζοντας συμπυκνωτές οξυγόνου με μόνο ένα τεχνικό, τον Ιάσονα. Σε τέσσερις μήνες ένας δεύτερος τεχνικός προσλήφθηκε και η ζήτηση των υπηρεσιών επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2015, η εταιρία άλλαξε έδρα σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα. Έγινε μεγάλη επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό για την παροχή επισκευών ποιότητας και αξιοπιστίας. Επιπλέον δύο τεχνικοί προσλήφθηκαν.

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα της εταιρίας οργανώνεται και ανεβαίνει διαδικτυακά: www.oxytech.gr. Οι αναγομώσεις γίνονται σε προστατευμένο χώρο από υγρασία προσδίδοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ζεόλιθο που είναι πολύ ευαίσθητο στοιχείο. Πάγκοι εργασίας με πλήρη εξοπλισμό που ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις του χώρου δίδονται από την πρώτη μέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος. Νέοι τεχνικοί με συνεχείς εκπαιδεύσεις προσλαμβάνονται και διοικητικό προσωπικό.

Οι αξιόπιστες επισκευές, ο επαγγελματισμός, η ενημέρωση και η τήρηση έγγραφων εγγυήσεων κερδίζουν πελάτες από όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη (βόρεια, ηπειρωτική, κεντρική, νότια, νησιωτική). Η Oxytech ξεκίνησε τη λειτουργία της μέσα στην Ελληνική οικονομική κρίση, επιβιώνει μέσα από αυτή με μεγάλη επιτυχία και επενδύει πίσω στην επιχείρηση για την βελτίωση των υπηρεσιών της. Η Oxytech Labs έχει επιτύχει να εδραιώσει τις μεθόδους επισκευής, να απαντά σε υψηλές τεχνικές προδιαγραφές με κύρος και αξιοπιστία.

Υπηρεσίες:

  • Ιατρικά μηχανήματα
  • Ιατρικές συσκευές
  • Επισκευή συμπυκνωτών οξυγόνων
  • Καθαρισμός βαλβίδων
  • Service ιατρικών μηχανημάτων
  • Επισκευή ιατρικών μηχανημάτων
  • Συντήρηση ιατρικών μηχανημάτων
  • Ανακατασκευές συμπυκνωτών οξυγόνου

ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΧΑΝΙΑ | OXYTECH LABS - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-16:00

Τρίτη

08:00-16:00

Τετάρτη

08:00-16:00

Πέμπτη

08:00-16:00

Παρασκευή

08:00-16:00

Σάββατο

08:00-16:00

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 176, Χανιά, Τ.Κ.73134

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed