Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΤΡΑ | ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Η Εργοθεραπεία είναι η επιστήμη που μας βοηθά να βελτιώσουμε τις κινητικές, κινητικο-αισθητικές και επικοινωνιακές δεξιότητές μας, που είναι σημαντικές για την υγεία και την ευεξία μας.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι κινητικών λειτουργιών: αδρές και λεπτές κινήσεις.
Οι αδρές κινητικές δεξιότητες περιλαμβάνουν μεγάλες κινήσεις του σώματος και των μεγάλων μυών. Βελτιώνονται αυτές οι δεξιότητες, όπως το μπουσούλισμα, το περπάτημα, το άλμα και το ανεβοκατέβασμα των σκαλοπατιών.

Οι λεπτές κινητικές δεξιότητες, είναι μικρές, ευαίσθητες κινήσεις κυρίως των δακτύλων του χεριού, όπως η γραφή, το ανεβοκατέβασμα του φερμουάρ ή το κούμπωμα του πουκάμισου. Αυτές οι δεξιότητες απαιτούν συστηματική εξάσκηση και πολλές κινητικές ικανότητες, όπως είναι ο συντονισμός χεριού-ματιού που εμφανίζονται και στη δυσγραφία.

Υπάρχουν πολλές πολύπλοκες κινήσεις και στρατηγικές σχεδιασμού κινήσεων που υπεισέρχονται στην εκμάθηση κάθε δραστηριότητας, αλλά πρέπει να τις διδαχθούν για να κατακτηθούν.

Οι βασικοί τομείς στους οποίους παρεμβαίνει ο εργοθεραπευτής, είναι η αυτοφροντίδα, δηλαδή η προσωπική υγιεινή, η ένδυση, η υπόδηση, η προετοιμασία φαγητού, η σίτιση, η μετακίνηση και η κοινωνικοποίηση, όπως και η συμμετοχή σε δραστηριότητες που έχουν σκοπό τη διασκέδαση, τη χαλάρωση και την ευχαρίστηση.


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΤΡΑ | ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Παντανάσσης 87 Πάτρα

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed