Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ | ΤΡΙΑΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική Τριάντη (MD, MSc, cPhd) είναι Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αριστούχος Μaster Έρευνα στη γυναικεία Αναπαραγωγή της Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Κλασική Ενδοκρινολογία & Διαβητολογία στη Σουηδία.

Έχοντας παράλληλα παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια στην Σουηδία με ενδιαφέρον στον Διαβήτη Κύησης καθώς και σε θέματα Αναπαραγωγής, Διαβητολογίας και Ενδοκρινολογίας της κύησης, με υποτροφία μετά από αξιολόγηση, στο Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος με τίτλο: ”Παθολογία με έμφαση στην Ογκολογία” του Πανεπιστημίου του Harvard.

Εργάζεται ως Συνεργάτης του Μαιευτηρίου «ΛΗΤΩ» στο Ενδοκρινολογικό-Διαβητολογικό Τμήμα του ΛΗΤΩ στη Μονάδα Ελέγχου και Πρόληψης Παθήσεων Θυρεοειδούς & Μεταβολικών Νοσημάτων και ταυτόχρονα είναι Επιστημονική Συνεργάτης στο Ενδοκρινολογικό-Διαβητολογικό Ιατρείο(Μονάδα Παχυσαρκίας& Μεταβολισμού) του Αρεταίειου Νοσοκομείου που υπάγεται στη Β’ Πανεπιστημιακή Γυναικολογική/Μαιευτική Κλινική. Παράλληλα, διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στην περιοχή του Χαλανδρίου (κοντά στην πλατεία).

 • Ενδοκρινολογία
  Ο ενδοκρινολόγος είναι ο ειδικά εκπαιδευμένος ιατρός για τη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών που σχετίζονται με τους αδένες του σώματος και τις ορμονικές διαταραχές.
 • Διαβητολογία
  Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια παθολογική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα γλυκόζης (σακχάρου) στο αίμα.
 • Αναπαραγωγή
  Εξειδίκευση σε προβλήματα αναπαραγωγής. Ανδρική και γυναικεία υπογονιμότητα. Έμπειρος Ενδοκρινολόγος σε θέματα αναπαραγωγής.
 • Μεταβολισμός
  Αν ανησυχείς για το μεταβολισμό σου μπορείς να κάνεις μία μέτρηση βασικού μεταβολισμού προκειμένου να δεις τι ακριβώς συμβαίνει. Η ενδοκρινολόγος Β. Τριάντη θα σε κατευθύνει.


ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ | ΤΡΙΑΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09.30-17.00

Τρίτη

09.30-17.00

Τετάρτη

11.00-20.00

Πέμπτη

09.30-17.00

Παρασκευή

09.30-20.30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed