Χάρτης Αναζήτηση
Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΥΓΙΕΙΑ

Το εργαστήριο μας είναι ένα από τα πιο υπερσύγχρονα και εξοπλισμένα με μηχανήματα της τελευταίας τεχνολογίας. Υπόκειται σε ευρωπαϊκό σύστημα εξωτερικής αξιολόγησης ποιότητας αποτελεσμάτων (Ε.Σ.Υ.Δ και Κ.C HELLAS).

Οι αιμοληψίες, οι εξετάσεις ούρων, κολπικών και τραχηλικών εκκριμάτων διενεργούνται στον χώρο μας Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 πμ – 12:30 μμ και Σάββατο 8:30 – 12:00 πμ χωρίς ραντεβού.

Για αιμοληψίες κατ΄ οίκον επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή on-line και το εργαστήριό μας θα προγραμματίσει άμεσα το ραντεβού σας. Αν επιθυμείτε την επίλυση οποιασδήποτε άλλης απορίας η ιατρός θα χαρεί να σας βοηθήσει Αιμοληψίες μέσα στο εργαστήριο καθώς και στο χώρο σας… από την ιατρό μας και το έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζει άρτια αποτελέσματα.

Σίγουρα για τους μικρούς μας φίλους διαθέτουμε όλα τα μέσα (περιβάλλον, ειδικές βελόνες-πεταλουδίτσες, το σύγχρονο σύστημα “vein light”, τηλεόραση μπροστά τους με παιδικά προγράμματα κλπ.)… και την πολύχρονη εμπειρία της ιατρού καθώς και του προσωπικού ώστε να πραγματοποιείται άρτια αιμοληψία. Γι’ αυτό πετυχαίνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων παραδίδονται στο ιατρείο, μέσω e-mail, με sms, όπως ακόμα και on-line οπού μπορείτε να τα παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας έναν προσωπικό κωδικό που παραχωρείται από το ιατρείο μας ύστερα από την αιμοληψία.

Το κέντρο είναι συμβεβλημένο με όλα τα ταμεία.


ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΥΓΙΕΙΑ - doctors4u.gr
Επισκέψεις: 253
Σήμερα: 1

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

6:30-20:30

Τρίτη

6:30-20:30

Τετάρτη

6:30-20:30

Πέμπτη

6:30-20:30

Παρασκευή

6:30-20:30

Σάββατο

8:00-13:00

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Σχεδίασε τη διαδρομή μου

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Zenia 05/03/2022 18:17
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια τα περιγράφει όλα για το διαγνωστικό

Βάσια Παυλάκη 05/03/2022 18:16
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Το καλύτερο διαγνωστικό των νοτίων με διαφορά! Υπέροχος χώρος άριστο προσωπικό ευγενικό και έτοιμο να εξυπηρετήσει οι ιατροί κορυφή!

Υπάρχουν 3 επόμενες βαθμολογίες Επισκόπηση Επόμενων Αξιολογήσεων