Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΑΘΗΝΑ | LIFE CARE

Καλέστε μας 24 ώρες στο 6938300083

Μ’ ένα τηλεφώνημα ένας άνθρωπος της Life Care θα σας καθησυχάσει και ένας νοσηλευτής θα βρεθεί κοντά σας, έγκαιρα και ανθρώπινα.
Όταν όλοι φεύγουν δίπλα από τον άρρωστο, μένει ο νοσηλευτής…

Φροντίδα για τη ζωή, αγάπη για το συνάνθρωπο, έμπρακτη συμπαράσταση, συνεχής υποστήριξη, καθησύχαση, ανακούφιση. Η Life Care ξεκινά τη δράση της στο χώρο της παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών με αρχές, ήθος, γνώσεις και εμπειρία.

Οι άνθρωποι της Life Care, με επικεφαλής τη Μαρία Ψαρρέα σκύβουν με τρυφερότητα και ενθουσιασμό στον άρρωστο και το οικογενειακό του περιβάλλον, θέλοντας να διαμορφώσουν μία νέα πραγματικότητα στην παροχή νοσηλευτικής φροντίδας. Να την αναβαθμίσουν έμπρακτα, να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, να εμπλουτίσουν τη γνώση με ανθρωπιά και την έγνοια για τον άνθρωπο με επιστημοσύνη και εμπειρία.

Για την υλοποίηση των αρχών της, η Life Care συνεργάζεται με πτυχιούχους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες σχολών της ημεδαπής, με εξειδίκευση σε διάφορα νοσηλευτικά πεδία, ώστε να ανταποκρίνονται αμέσως σε κάθε κλίση για νοσηλευτική φροντίδα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλες τις ημέρες του έτους, για όλη την Ελλάδα.

Χρόνιες παθήσεις, μετεγχειρητική φροντίδα, αποκατάσταση από τραυματισμούς, εκφυλιστικές διαταραχές του κεντρικού νευρικού συστήματος που πλήττουν την τρίτη ηλικία, όπως άνοια και Αλτσχάϊμερ, ψυχικά νοσήματα, παθήσεις που χρήζουν ιδιαίτερης εξειδίκευσης, όπως ο καρκίνος, κατακλίσεις λόγω γήρατος ή αδυναμίας αυτοεξυπηρέτησης, χρόνια νοσήματα, τραυματισμοί ή μετεγχειρητική φροντίδα σε παιδιά καλύπτονται με γνώση και εμπειρία από το νοσηλευτικό προσωπικό της Life Care, με ήθος, σεβασμό στον ασθενή και γνώμονα την αξιοπρεπή αντιμετώπιση του κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή σωματικής, πνευματικής και ψυχικής κατάστασης.

Η Life Care τηρεί όλους τους κανόνες δεοντολογίας που αφορούν σε νοσηλευτικές πράξεις και εργάζεται βάσει νοσηλευτικών πρωτοκόλλων αποδεκτών από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.


ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΑΘΗΝΑ | LIFE CARE--- doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρες

Τρίτη

24ώρες

Τετάρτη

24ώρες

Πέμπτη

24ώρες

Παρασκευή

24ώρες

Σάββατο

24ώρες

Κυριακή

24ώρες

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πειραιώς 4 Αθήνα, 104 31

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed